Reseptit
Persikkarahka
Persikkarahka maistuu jälkkärinä tai välipalana. Varioi mielesi mukaan ja vaihda persikka toiseen hedelmään.
![Persikkarahka](/reseptit/resepti_m/persikkarahka.jpg)
10 minJälkiruokakulho, 4-5 hlölle
Ainekset
- 1tlkpersikkaviipaleita sokeriliemessä
- 2 dlkuohu- tai vispikermaa
- 250 gmaitorahkaa
- 2 rklsokeria
- 1 tlvanilliinisokeria
Valmistus
- Valuta persikat ja leikkaa kuutioiksi.
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon varovasti rahka ja persikat. Mausta sokerilla ja vanilliinisokerilla.
- Koristele annos halutessasi persikkaviipaleilla.
Katso myös
![Mämmi](/reseptit/resepti_s/5e8da29a119e6-229.jpg)
![Pasha](/reseptit/resepti_s/5d88a827311a4-261.jpg)
![Rahkapiirakka](/reseptit/resepti_s/rahkapiirakka.jpg)
![Pätkiskakku](/reseptit/resepti_s/patkiskakku.jpg)
![Pääsiäiskakku](/reseptit/resepti_s/paasiaiskakku.jpg)
![Sitruunapiirakka](/reseptit/resepti_s/sitruunapiirakka.jpg)