Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Susanna Laine paljastaa, missä asuu Farmi-kuvauksissa - Tämä tuottaa haastetta: "Ei ole kauheasti…"

Farmi Suomi -realityn puikoissa on juontaja, näyttelijä Susanna Laine.

12.4.2024 klo 11:25

Farmi Suomi

Susanna Laine on tehnyt lukuisia juontohommia tv:ssä niin Ylellä, Nelosella kuin MTV:lläkin. Hän on tuttu myös näyttelijän töistä. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmi Suomi -ohjelmassa nähtävä maatila sijaitsee Pieksämäen lähellä maaseudulla. Ohjelmassa TV-katsojat pääsevät seuraamaan farmilaisten elämää aamusta iltaan: on puhdetöitä, pehtoorin antamia tehtäviä ja sitten itse kilpailuja. Farmi Suomi -realityn pääpalkintona on 30 000 euroa.


Ohjelman juontaa juontaja, näyttelijä ja mediapersoona Susanna Laine. Millainen on juontajan Farmi-kuvaussessio, onko töitä aamusta iltaan ja kuinka monta päivää kestää?

-Ollaan siellä kuukauden päivät, mä olen vähän yli. Kuvaukset saattaa olla vaikka aamulla kello kahdeksasta esim. kahteentoista päivällä. Voi olla sellaisia päiviä, että on aamulla töitä. Sitten voi olla sellaisia, että kuvataan aamusta ja päätetään vasta seitsemän-kahdeksan aikoihin illalla. Voi olla pitkiä päiviä ja lyhkäisiä päiviä.


Laineelle Farmi on hyvin intensiivinen työkeikka:

-Olen jokaisessa jaksossa mukana, joten siellä on oltava mestoilla. Se on intensiivinen periodi, mutta ei se mitenkään rankkaa ole. Totta kai joskus on pitkiä päiviä, jos aloitetaan kuvata klo 7, niin pitää herätä klo 5 meikkiin.


Mukana kuvauksissa on oma meikkaaja-kampaaja Riia Koivisto.


Susanna Laine on jakanut Instagram-tilillään kuvia ja videoita Farmi-kuvauksista kulissien takaa. Meikki ja hiukset Riia Koivisto, tyyli @jeminastyling. Selaa kuvia painamalla nuolta:Vapaa-ajan ongelmia ei maaseudun rauhassa juurikaan ole, sillä huvit ovat kortilla:

-Mielellään siellä tekee töitä, kun siellä on, kun ei ole kauheasti muuta tekemistä. Olisiko mulla neljä vapaapäivää kuukaudessa. Ne päivät, kun kuvataan ovat kivoja ja ne lyhyet päivät taas... Niin sitten miettii, menisikö lenkille vai 5 km päähän kyläkauppaan. Se on aika kaukana, joten sitä laskee, että jaksaako käydä Helsingissä ja ajaa 500 km ja tulla seuraavana päivänä takaisin.


Laineella on pelkästään hyvää sanottavaa Farmi-tuotannosta:

-Tykkään siitä jengistä, sielläkin on oma jenginsä ja kiva tuotanto. Olen tosi, tosi onnekas, että olen saanut tällaiset ohjelmat.Farmi Suomi

Susanna Laine tuomaroi mm. Farmi-kaksintaistelut. Tässä on Archie Cruzin vuoro luovuttaa Farmi-puukko ja poistua kisasta. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Juontaja-Laine ei asu maatilalla yhdessä farmilaisten kanssa, eikä hän joudu tinkimään elämän mukavuuksista. Suosikkijuontajalla on käytössään juokseva vesi, sähköt ja älylaitteetkin ovat sallittuja.

-Asun n. 5 km tilalta pienessä rivariasunnossa. En hengaa siellä tilalla. Farmilaiset ovat aika lailla päikseen, toki kuvaajat käyvät kuvaamassa.


Lue myös: Farmi Suomi saa kritiikkiä - Erityisesti yksi asia närästää osaa suomalaisia: "Menny pilalle, ei..."


Lue myös: Farmi-tippuja Johanna Pakonen paljastaa, mitä ruokaa oikeasti syötiin Farmi-kuvauksissa: "Ollaan..."


Lue myös: Farmi-tippuja Daniel Lehtonen tilittää - Tämä nousi isoksi kompastuskiveksi: "Oli vähän niukkaa..."


Farmi Suomi to klo 20 Nelosella ja Ruudussa

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»