Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Konsta Hietanen ja Aami-vaimo paljastavat - Ensisuudelmaan liittyi erityistä jännää: "Voi kuule..."

Konsta Hietanen ja Aami-vaimo ovat tv:ssä lauantain Tuttu Juttu Show’ssa.

13.11.2020 klo 11:25

Tuttu Juttu Show

Aami Hietanen on kotiäiti ja kirjoittaa mm. Tohinatalo-blogia. Ex-ammattijalkapalloilija Konsta Hietanen tekee laulajan uraa, hän myös näyttelee. Kuva: MTV3


Konsta ja Aami Hietanen ovat nuoresta iästään huolimatta pitäneet yhtä jo lähes parikymmentä vuotta. Vuosien varrella he ovat saaneet viisi lasta ja ovat aikamoinen suurperhe.


Pariskunnan rakkaus ei syttynyt ihan tuosta noin vaan. Haasteita toi pari asiaa: Aami on Konstaa kolme vuotta nuorempi ja Konstan parhaan ystävän pikkusisko.


Tuleva rouva Hietanen joutuikin tekemään kaikkensa lähes kahden vuoden ajan saadakseen Konstan itselleen. Kun rakkaus syttyi, ei sitä haluttu heti jakaa muille.


- En uskaltanut kertoa ystäville Aamista. Hän oli vielä niin nuori. Pidin asian omana tietonani aika pitkään, Konsta Hietanen kertoo ohjelmassa.


Lue lisää: Tässä on Konsta Hietasen perhe - Viiden lapsen kanssa riittää hulinaa ja huisketta


Aami Hietanen jakoi Instagramissa kuvan koko perheestä syksyisissä tunnelmissa:Ensisuudelmansa pariskunta kuitenkin uskaltautui vaihtamaan Aamin lapsuudenkodissa. Suudelma tapahtui katseilta salaa, eikä oltu ihan veljen huoneessa, mutta paljoa ei puuttunut.


- Voi kuule, Aami alkaa veikeästi.

- Suutelimme ensimmäisen kerran minun kotini alakerrassa isonveljeni ja minun huoneeni välitilassa avattavassa sohvassa, Aami paljastaa ensisuudelmasta.


Lue lisää: Konsta Hietanen haluaisi, ettei kutsuttaisi enää Tenavatähdeksi: "Olisihan se mukava juttu, jos..."


Tuttu Juttu Show on MTV3-ohjelmistoa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»