Reseptit
Suklaamuffinssit
Suklaamuffinssit ovat suussasulava herkku. Leivo muffinsseista helposti gluteenittomia vaihtamalla vehnäjauhot gluteenittomiin.

30 minUunipelti tai muffinivuoka, 10-15 kpl
Ainekset
- 100 gmargariinia
- ¾ dlmaitoa
- 2munaa
- 1 ½ dlsokeria
- 1 dlkaakaojauhetta
- 2 ½ dlvehnäjauhoja
- 1 ½ rklperunajauhoja
- 1 tlleivinjauhetta
- 1 tlvaniljasokeria
- 1 ½ dlrouhittua suklaata
Valmistus
- Sulata margariini kattilassa ja lisää maito. Älä keitä, mutta kuumenna seos lähes kiehumispisteeseen.
- Vaahdota munat ja sokeri kevyesti. Sekoita kaakao-, vehnä- ja perunajauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään. Lisää seos munavaahtoon vuorotellen maitoseoksen kanssa. Kääntele lopuksi suklaarouhe taikinaan.
- Annostele taikina leivinpellille asetettuihin paperivuokiin tai muffinipellille.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 12 minuuttia.
Katso myös





