Reseptit
Pannacotta
Pannacotta on helppo jälkkäri, joka valmistuu lähes itsekseen yön yli.

4 h 15 min5 hlölle
Ainekset
- 2liivatelehteä
- 5 dlkuohukermaa
- ½ dlsokeria
- 1 rklvaniljasokeria
- tuoretta vadelmia
- tuoretta minttua
Valmistus
- Pistä liivatelehdet kylmään veteen ohjeen mukaan.
- Mittaa kattilaan puolet kermasta, sokeri ja vaniljasokeri. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Nosta liedeltä.
- Purista liivatelehdistä pois ylimääräinen vesi. Liuota kuumaan kermaseokseen. Sekoita. Kaada sekaan loppu kerma.
- Jaa seos esim. laseihin tai jälkiruokakulhoihin.
- Anna hyytyä peitettynä jääkaapissa 4 tuntia tai yön yli. Koristele haluamillasi hedelmillä tai marjoilla.
Katso myös





