Reseptit
Igorin kana
Igorin kana yhdistää smetanan, sipulin, tomaatit ja kanafileet. Pehmeän makuinen herkkuruoka ripauksella venäläisyyttä.

1 hPannu, 6-8 hlölle
Ainekset
- 1sipuli
- 5valkosipulinkynttä
- 2paprikaa
- 1 dlöljyä
- 3 rkltomaattipyrettä
- 1 rklsokeria
- 2 tlsuolaa
- ½ tlvalkopippuria
- 1 tlpaprikajauhoa
- 3 dlkanalientä
- 200 gsmetanaa
- 8broilerin ohutta rintaleikettä
- Päälle
- 1maustekurkku
- tuoretta persiljaa
Valmistus
- Kuori sipulit ja suikaloi. Suikaloi myös paprikat. Paista paistinpannulla öljyssä. Lisää sekaan tomaattipyree, sokeri, suola, valkopippuri ja paprikajauho.
- Lisää kanaliemi, kiehauta. Lisää smetana ja sekoita kunnolla.
- Paista rintaleikkeet nopeasti kuumalla pannulla.
- Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät.
- Laita 175 asteiseeen uuniin noin 30 minuutiksi.
- Koristele annos maustekurkkukuutioilla ja persiljalla.
Katso myös





