Reseptit
Paholaisen hillo
Paholaisen hillo on ärhäkkä tapaus. Makean tulinen tomaattihillo toimii suolaisen ruoan kaverina. Säädä tulisuutta chilillä.

1 hKattila
Ainekset
- 800 gkuorittuja säilyketomaatteja
- 1sipuli
- 2punaista paprikaa
- 3punaista chiliä
- 6valkosipulinkynttä
- 1 tlsuolaa
- mustapippuria myllystä
- ½ dletikkaa
- 1 pkthillomarmeladisokeria
Valmistus
- Kuori ja silppua sipuli. Poista paprikoista siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Hienonna chilipaprikat ja valkosipulinkynnet.
- Laita kattilaan säilyketomaatit, sipuli, paprikakuutiot, hienonnettu chili, valkosipulit, suola ja mustapippuria. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 min.
- Lisää etikka ja hillomarmeladisokeri ja keitä noin 5 minuuttia.
- Purkita hieman jäähtynyt hillo hyvin pestyihin lasipurkkeihin.
Katso myös





