Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Reseptit

Ciabatta

Ciabatta on lähtöisin Italiasta. Maistuu parhaimmalta heti tuoreeltaan.

Ciabatta
Yli tunnin1 leipä

Ainekset

  • 25 ghiivaa
  • 2 tlsiirappia
  • 2½ dlvettä
  • 5 dlvehnäjauhoja
  • 1 rkloliiviöljyä
  • ½ tlsuolaa

Valmistus

  • Liota kylmään veteen hiiva, suola ja siirappi. Lisää vehnäjauhot ja öljy hyvin alustaen.
  • Peitä taikina liinalla ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.
  • Kumoa taikina pois kulhosta ja muotoile se matalaksi, pitkulaiseksi leiväksi. Anna leivän kohota vielä 15 minuuttia.
  • Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Katso myös
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat