Reseptit
Bataattiranskalaiset
Bataattiranskalaiset ovat lähes terveysruokaa. Eikun hommiin ja nauttimaan!

40 minUunipelti, 4-6 annosta
Ainekset
- 3bataattia
- ½ tlmustapippuria
- 1 tlsuolaa
- 1 rklmaissitärkkelystä (esim. Maizena)
- 3 rklöljyä
Valmistus
- Kuori bataatit ja leikkaa tikuiksi, kuten ranskalaiset.
- Mittaa isoon pakastepussiin (tai kulhoon) mustapippuri, suola ja maissitärkkelys. Lisää bataattitikut, sulje ja ravistele. Lisää pussiin öljy ja ravista.
- Kaada bataattiranskikset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista 225 asteisessa uunissa. Paista 10 min, ota uunista ja kääntele. Jatka paistamista vielä n. 10 min, kunnes ranskalaiset ovat ruskistuneet vähän.
Katso myös





