Reseptit
Pasha
Ortodoksisen pääsiäisen perinneherkku pasha maistuu koko kansalle. Jos sinulla ei ole pasha-muottia, siivilä ajaa asian.

14 h7-8 hlölle
Ainekset
- 100 gvoita
- 1 dlsokeria
- 500 gmaitorahkaa laktoositon
- 2 dlkuohukermaa laktoositon
- 1kananmuna
- ½sitruunan mehu
- 2 tlvaniljasokeria
- ½ dlrusinoita
- ½ dlmantelirouhetta
- Koristelu
- hedelmiä
Valmistus
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää sekaan loput aineet.
- Kaada pashaseos valumaan ohuella kankaalla vuorattuun pasha-muottiin, siivilään tai kahvisuodattimeen. Aseta muotin alle astia, johon neste voi valua. Nosta pasha jääkaappiin tekeytymään.
- Kumoa pasha seuraavana päivänä tarjoiluastialle. Koristele mielesi mukaan hedelmillä.
Katso myös





