Reseptit
Pätkiskakku
Pätkiskakku on uusi versio suklaakakusta. Minttusuklaan makuinen ja samettisen täyteläinen kakku on juhlien uusi suosikkikakku.

2 hPiirakkavuoka, 12 hlölle
Ainekset
- 3 dlsokeria
- 2 tlleivinjauhetta
- 2 tlvaniljasokeria
- 3 rklkaakaojauhetta
- 5 dlvehnäjauhoja
- 150 gvoita
- 4pätkistä
- 2 dlmaustamatonta jogurttia
- 3kananmunaa
- Kuorrutus
- 170 gsuklaata
- 100 gvoita
Valmistus
- Sekoita kuivat aineet kulhossa.
- Sulata rasva ja lisää pätkikset sekaan. Sekoita niin kauan, että pätkikset ovat sulaneet.
- Lisää pätkis-rasvaseokseen jauhoseos ja jogurtti. Lisää lopuksi munat hyvin vatkaten. Kaada taikina reunalliseen piirakkavuokaan.
- Paista 175 asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.
- Tee kuorrutus näin: Sulata voi ja lisää suklaa. Lisää jäähtyneen kakun päälle.
- Vinkki: Lisää päälle suklaapaloja!
Katso myös





