Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Harvinainen haastattelu: Jennika Vikman puhuu isosisko-Erikan ex-mies Dannystä: "Parasta mitä hän…"

Jennika Vikman on mukana uudella Tähdet, tähdet -kaudella. Hänen isosiskonsa on Erika Vikman.

26.4.2024 klo 11:00

Tähdet, tähdet

Jennika Vikman on nouseva laulajalahjakkuus, jolle musiikki ja esiintyminen ovat olleet tärkeitä jo pienestä. Danny on iskelmälegenda ja musiikkineuvos, joka on nähty tv:ssä mm. uudella Farmi Suomi -kaudella. Jennikan kuva KKM, Dannyn kuva Alpertti Rieskjärvi Nelonen, kollaasi photocollage

Jennika Vikman on yksi uuden Tähdet, tähdet -kauden kisaajista. Vikmanilta on kuultu mm. Bonnie Tylerin Holding Out for a Hero ja Abban Waterloo-kappaleet. Hän toteuttaa unelmaansa päästessään Tähdet, tähdet -lavalle.


Jennika Vikman on tehnyt laulajan töitä aiemmin mm. Ilkka Lipsasen eli Dannyn taustalaulajana. Musiikkineuvos Lipsanen on edistänyt monen laulajan uraa ja hänen ex-naisystävänsä on Jennikan sisko Erika Vikman.


Oletko saanut Dannyltä hyviä neuvoja?

-Parasta mitä hän on antanut, on se, että hän on uskonut muhun. Se, että joku ihminen uskoo muhun, eikä kuka tahansa ihminen, vaan legenda, joka on todella kova nimi viihdealalla ja oikeasti tosi määrätietoinen ja hoitanut työnsä aina hyvin ja menestynyt. Että hän uskoo muhun, se on mulle tosi iso juttu, Jennika avaa Suomi24 Viihteen haastattelussa.


Tähdet, tähdet

Jennika Vikman eläytyy Abban Waterloo-kappaleeseen Tähdet, tähdet -kisassa. Kuva: Mojo Erämetsä, Nelonen


Danny on tullut tutuksi Jennika Vikmanille tutuksi töissä ja siviilissä. 81-vuotiaalla legendalla on varmasti monia hyviä vinkkejä nuorelle laulajalle. Vikman kertoo asiasta näin:

-Joo, kyllä matkan varrella on tullut keskusteltua paljon kaikesta. Ja sitten tosi paljon olen saanut vinkkejä, kun hän esiintyy. Miten hän ottaa yleisön haltuun. Olen saanut vinkkejä käytännön muodossa.


81-vuotias Danny heittää keikkaa aktiivisesti, kuva lainattu Dannyn Instagram-tililtä:Danny antoi Jennika Vikmanille aikoinaan ison mahdollisuuden. Nuori nainen pääsi alalle Dannyn ohjaamana:

-Aloitin v. 2018, jolloin oli todella iso kiertue Dannyn kanssa. Pääsin ekaa kertaa lavalle, pistettiin saappaat jalkaan. Ei ollut muuta kokemusta kuin karaoke ja suihkussa laulaminen. Se oli aika kova koulu sekin, vedettiin 30 keikkaa. Vedin soolonkin ja sitten taustalaulamista, siinä sitä oppi!


Nuorempi Vikman ja Danny ovat edelleen yhteyksissä.

-Kyllä pidetään yhteyttä ja edelleen olen välillä taustalaulamassa hänellä.


Tähdet, tähdet -kisassa etsitään tällä kaudella nimenomaan esiintyjää ja kokonaisvaltaista showta. Miten suhtaudut lavalla tanssimiseen ja koreografioihin?

-Dannyn taustalaulajana on tullut liikuttua koko ajan, kun lauletaan. Toki ne liikkeet on yksinkertaisia, mutta sekin oli aluksi vaikeaa. Että pysyin rytmissä, kun otettiin askel viereen. Olen tullut tosi paljon eteenpäin ja Tähdet, tähdet -kisassa treenattiin koreografien kanssa. Kyllä se stressasi, mutta kun paljon harjoitteli, niin kyllä se sieltä tuli.


Tähdet, tähdet

Erika Vikman esiintyi ex-kumppanilleen Ilkka Lipsaselle Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Tanssi ei ole ollut Vikmanille aina kovinkaan mukavaa.

-Olen ollut lapsesta asti tosi huono kehollisessa hallinnassa. Joskus äiti vei mut tanssitunnille, ja mulla oli tosi huono olo siellä, kun muut vaan tanssi ja mä seisoin tumput suorina. Sitten menin teatteriopistoon ja siellä me tanssittiin joka aamu. Se oli vaikeaa, mutta se oli pakko. Siinä alkoi tulemaan jonkinlaista kehollista taitoa, Jennika Vikman pohtii.


Lue myös: Paljastuiko tässä Erika Vikmanin ja Dannyn eron syy? Erika avautuu vaikeasta ajasta "Elämä oli..."


Lue myös: Katso: Danny, 81, lataa tiukkaa tekstiä Farmi Suomi -olosuhteista: "Voi todeta, että ei tämä ole..."


Lue myös: Wau! Danny ja Helmi-kaunotar "virallisissa puuhissa" Thaimaan lämmössä - Minimekko kerää katseet!


Tähdet, tähdet su klo 19.30 Nelonen

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»