Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Paljastuiko tässä Erika Vikmanin ja Dannyn eron syy? Erika avautuu vaikeasta ajasta "Elämä oli..."

Suosikkiuusinta: Erika Vikman on yksi Yökylässä Maria Veitola -julkkiksista.

9.2.2024 klo 11:00

Erika Vikman

Erika Vikman on noussut suomalaisten suosioon mm. biiseillään Syntisten pöytä, Cicciolina ja Aikuisten rannekkeet. Danny eli musiikkineuvos Ilkka Lipsanen on tehnyt vuosikymmenien pitkän uran laulajana ja yrittäjänä. Kuvat: MTV3, kollaasi photocollage


Erika Vikman oli mukana Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Hän kutsui Veitolan kotiinsa, joka on hänen ensimmäinen oma kotinsa. Ohjelmassa Vikman kertoo mm. tiestään yhdeksi Suomen suosituimmista pop-tähdistä, paniikkihäiriöstään sekä miessuhteistaan.


Vikman ei ole ohjelmassa ensimmäistä kertaa. Kun Veitola oli yökylässä Dannyn, Ilkka Lipsasen, luona v. 2018, mukana oli myös Erika Vikman. Dannyn ja Vikmanin suhde oli kohuttu, sillä pariskunnalla oli ikäeroa noin 50 vuotta. Pari erosi v. 2020.


Nyt uudessa Yökylässä-jaksossa Vikman puhuu ajasta, jolloin hän tiettävästi seurusteli Dannyn kanssa. Vikman ei kuitenkaan mainitse Dannyn nimeltä ohjelmassa.

-25-vuotiaana alkoi tulla paniikkikohtauksia, koska elämä oli stressaavaa kotona ja töitä oli paljon ja oli liikaa painetta. Mä luulen, että ne paniikit alkoi siitä, Vikman avaa.


Erika Vikman

Erika Vikman, Maria Veitola ja Danny Yökylässä-ohjelmassa v. 2018. Kuva: MTV3


30-vuotias Vikman puhuu vakavana aiheesta, joka ei ole hänelle helppo.

-Alkoi hahmottaa, mitä tarvitsee elämältä, ja se vaati isoja muutoksia just ihmissuhdepuolella. Että on pakko tehdä muutosta, vaikkei millään haluaisi. Kun on 25, niin elämään liittyy paljon myös juhlimista. Oli vaan ihan loppu, väsynyt kaikkeen.


Vikman koki tässä stressaavassa elämätilanteessaan ensimmäisen paniikkikohtauksen.

-Mä ajoin autolla ja yhtäkkiä mua alkoi pyörryttää. Tuntui, että veri katosi päästä. Ajoin huoltoaseman pihaan, että ei hitto, mikä mulla on päässä. Onko mulla aivoinfarkti, jotenkin säikähti.


Laulajatar sai lääkärissä diagnoosiksi paniikkikohtauksen. Hän kertoo ohjelmassa oireiden palaavan, jos esimerkiksi väsyy liikaa. Tällä hetkellä Vikman seurustelee Tinderissä tapaamansa miehen kanssa.


Lue myös: Mikä jättipovi! Erika Vikman poseeraa näyttävästi: "Vihdoin etumukseni pääsi oikeuksiinsa..."


Lue myös: Erika Vikman paljastaa suhteesta Dannyyn: "Jos menimme yhdessä vaikka Prismaan..."


Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomo.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ekan kerran 9.2.2024.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»