Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Poptähti Erika Vikman avautui kuningas-alkoholista - Maria Veitolan some roihahti: "Alkottomuus..."

Erika Vikman on yksi Yökylässä Maria Veitola -julkkiksista.

10.2.2024 klo 10:00

Erika Vikman

Erika Vikman ja Maria Veitola istahtivat Vikmanin sohvalle Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Erika Vikman oli mukana Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Vikman kertoo Veitolalle arkisten puuhastelujen ohella mm. tiestään yhdeksi Suomen suosituimmista pop-tähdistä, uudesta miessuhteestaan ja paniikkihäiriöstään. Vikman avautuu myös suhteestaan alkoholiin.


Vikman kertoo saaneensa ensimmäisen paniikkikohtauksen 25-vuotiaana. Vikman avaa ohjelmassa mm. näin:

-25-vuotiaana alkoi tulla paniikkikohtauksia, koska elämä oli stressaavaa kotona ja töitä oli paljon ja oli liikaa painetta. Mä luulen, että ne paniikit alkoi siitä.Erika Vikman

Erika Vikman panostaa näyttävään lavapresenssiin. Hänen hittejään ovat mm. Syntisten pöytä, Cicciolina ja Aikuisten rannekkeet. Kuva: Jirina Alanko


Korona-ajan jälkeen artisti keikkaili paljon, eikä levännyt tarpeeksi. Tällä oli ikävä seuraus. Vikman alkoi saada paniikkikohtauksia myös lavalla, joka on ollut hänelle aina se turvapaikka:

-Mulla oli krooninen väsymys päällä. Oli kiertue ja sitten joku kuukauden tauko. En mä ehtinut palautua, sitten piti taas lähteä kiertueelle. Sitten päätin, että mun pitää ottaa vielä rankempia aseita käyttöön. Mä päätin testata esim. sitä, etten käytä alkoholia yhtään.


Artisti kertoo alkoholittomasta ajasta näin:

-Se oli outoa, koska se on kuulunut sosiaalisiin tapahtumiin niin vahvasti. Ja se on ollut myös yksi keino, että jaksaa asioita. Se on buustannut jaksamaan. Ei silleen, että töissä joisin, mutta että jaksaa vaikka tavata ihmisiä.

-Nyt olen ollut aikalailla yli vuoden, etten ole tarvinnut sitä ja musta tuntuu, että mulla on paljon tasaisempaa. Paniikit on ihan minimissä, se on tehnyt tosi hyvää aivoille. Eikä tämä ole sellainen mikään ehdoton, mutta nyt on hyvä olla.


Maria Veitola jakoi Instagram-tilillään postauksen Vikmanin luona yökyläilystä ja kysyi seuraajien pohdintoja mm. alkoholista.


Kuvat lainattu Maria Veitolan Instagram-tililtä. Selaa kuvia painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Someseuraajat avautuivat aiheesta innolla mm. näin:

-Olen ollut juuri kohta 4kk ilman yhtään viiniä tai muuta alkoa. Sitäkin ennen sitä meni hyvin maltillisesti. Alkottomuus tuntuu hyvälle mutt on avannut silmäni sille, miten paljon aikuisten sosiaalisuus kiertyy niiden viinien ympärille. Mutta kyllä ystäviä voi pyytää lenkille ja uimaan ja leffaan ja baarissa voi juoda kombuchan tai holittoman bissen, yksi kertoo.

-Kun on monta vuotta sitten lopettanut alkoholin käytön kokonaan, ei tarvitse miettiä, toinen paljastaa.

-Sober curious on parasta maailmassa!, kolmas tuumailee viitaten raittiuden trendiin.


Jaksoa kehutaan ja näin eräs someseuraaja tiivistää:

-Ihan parasta, tätä on odotettu, kiitos kun jaksatte tehdä. Jakso oli ihana ja samaistuttava, maailma tarvitsee enemmän tuota empatiaa ja avarakatseisuutta mitä teillä on.


Lue myös: Paljastuiko tässä Erika Vikmanin ja Dannyn eron syy? Erika avautuu vaikeasta ajasta "Elämä oli..."


Lue myös: Meiju Suvas paljastaa harvinaisesta bileyöstä: "Erika on villi mimmi!" "Opetin Jyrkille..."


Yökylässä Maria Veitola to klo 21 MTV3

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»