Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Totuus Farmi-kisaajien väleistä! Daniel Lehtonen Bile-Dani tekee paljastuksen: "Ei se mennyt.."

Farmi Suomi -realityssä asutaan maaseudulla ja kisataan 30 000 euron pääpotista.

11.4.2024 klo 9:05

Daniel Lehtonen

Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen tekee kansainvälistä musiikkiuraa dj:nä. Kuva: Nelonen


Daniel ”Dani” Lehtonen tuli tutuksi suomalaisille Temptation Island -ohjelmasta ja hän on ollut mukana mm. Selviytyjät Suomi -realityssä. Nyt oli aika lähteä Farmille.


TV:ssä katsojille näyttää, että Farmilla supistaan ja sipistään sekä tehdään paljon salaliittoja. Klikkejä ja erinäisiä ryhmittymiä syntyy sekä sopimuksia tehdään. Myös kyräilyä ja juoruilua on ilmassa ja voisi luulla, että kisaajien kesken on kahnauksia.


Lehtosella itsellään oli sopimus Linnean (Linnea Vihonen) ja Wallun (Wallu Valpio) kanssa. Kansainvälistä uraa dj:nä tekevällä Lehtosella on kuitenkin selvä näkemys Farmin yhteishengestä ja klikeistä:

-Ei se mennyt silleen, että nyt tässä on meidän kolmen porukka ja me ollaan tässä keskenään. Kyllä me oikeasti oltiin kaikki keskenään, tehtiin kaikki keskenään. Jengi itki tuolla keskenään ja iloitsi keskenään. Jengi jakoi tosi diippejä juttuja omasta elämästään. Meistä tuli oikeasti kaikista ystävyksiä, Lehtonen paljastaa ruutu.fi -videolla.


Daniel Lehtonen

Farmi-jengi kokonaisuudessaan ennen ensimmäistäkään tippumista. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmi Suomi on seikkailu, joka tarjoaa myös yllätyksiä. Lehtonen kuvaa yllättyneensä sopeutuvaisuudesta ruutu.fi videolla:

-Se yllätti, kuinka nopeasti sivilisaation keksinnöt, puhelimet ja teknologia unohtuu. Yhtäkkiä ihminen alkaa elää kukon pierun mukaan. Aina kun kukko kiekaisee, sitä ollaan ylhäällä. Kun aurinko menee taivaanrannan taakse, niin sitä ollaan nukkumassa. Koko se aika vaan touhutaan ja tehdään. Se oli yllättävää.


Daniel Lehtonen teki aikamatkan Farmi Suomessa.

-Mä olen ihminen, joka työkseen istuu koneella ja läppärillä ja puhelimella, seuraa koko ajan maailman menoa, laittaa sähköpostia ja on kohtalaisen hektistä. Se yllätti, kuinka nopeasti kupla tuli, kuinka nopeasti tulit sata vuotta taaksepäin.


Lue myös: Farmi-tippuja Daniel Lehtonen tilittää - Tämä nousi isoksi kompastuskiveksi: "Oli vähän niukkaa..."


Lue myös: Paljastuiko tässä Dannyn Farmi Suomi -keskeytyksen syy? "Kun rupee hiljalleen loppu häämöttämään..."


Lue myös: Farmi-tippuja Johanna Pakonen paljastaa, mitä ruokaa oikeasti syötiin Farmi-kuvauksissa: "Ollaan..."


Farmi Suomi to klo 20 Nelosella ja Ruudussa

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»