Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Kasari

Boys, boys, boys... Sabrina pompsahteli pikkubikineissään - Uima-allaskohtaus kiihdytti ja viihdytti

KASARI: Sabrina oli povipommi, joka villitsi musavideoilla ja discoissa.

7.6.2020 klo 10:00

Kasari

Sabrina ja exoottinen drinkki Boys-musavideossa. Kuvakaappaus YouTube.


Sabrina on yksi 1980-luvun ikonisimmista laulajatähdistä. Sabrina (os. Salerno s.1968) iskeytyi suomalaistenkin verkkokalvoille "Boys (Summertime Love)" -hittikipaleellaan ja siitä tehdyllä musavideolla.


Sabrina-taiteilijanimeä käyttänyt italiaana pompsahteli videossa uima-altaassa, nautti exoottisia drinkkejä ja tanssahteli auringonpalvojien keskellä. Kaikki näytti viattomalta, vaikka laulajatar tanssi pikkupikkubikineissään ja vilahtelipa videossa vähän liikaakin etuvarustusta.....


Sabrinan imagoa on usein verrattu brittiläiseen Samantha Foxiin. Kumpikin neito käytti vartaloaan ja mainettaan top-less -mallia hyväksi urallaan etenemisessä.


Sabrinan musiikkivideot saivatkin paljon huomiota. Ne toimivat kuin Italian matkailumainokset esitellen katsojille italialaista elämäntapaa, nähtävyyksiä ja hiekkarantoja, mutta suuren huomion videoissa sai laulajan vartalo. Moni vanhempi peittikin lapsensa silmät, jos musavideo pärähti telkkarissa käyntiin.


Pistä volyymit kaakkoon ja klikkaa käyntiin Sabrinan Boys -musavideo:


Sabrinan musiikki oli vahvaa italodiscoa. Suomessakin tyylilaji oli tuttu, mm. San Remon festivaaleista. Kun DJ pisti levyn soimaan discossa, jengi ryhtyi joraamaan ja yhtyi laulamaan Sabrinan kanssa: "Boys, boys, boys, I´m looking for a good time....." Ou jee!


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Asiasanat: KasariSabrina
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»