Reseptit
Kaneliässät
Kaneliässät on lapsuudesta tuttu leivonnainen. Maistuu maitolasillisen tai kahvin kanssa.

45 minUunipelti, 60 kpl
Ainekset
- 200 glaktoositonta voita
- 2 dlsokeria
- 2kananmunaa
- 4 ½ dlvehnäjauhoja
- 2 tlleivinjauhetta
- Kaneli-sokeriseos pinnalle:
- 3 tlkanelia
- 3 rklsokeria
Valmistus
- Lisää sokeri huoneenlämpöiseen voihin, vatkaa. Vatkaa munat joukkoon niin, että seos jää kuohkeaksi.
- Lisää jauho-leivinjauheseos ja sekoita tasaiseksi.
- Laita taikinaa pursottimeen ja pursota 10 ässiä pellille leivinpaperin päälle.
- Sekoita sokeri ja kaneli keskenään ja ripottele ässien päälle.
- Paista 175 asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.
Katso myös





