Reseptit
Kanarisotto
Kanarisotto on maidoton, gluteeniton ja kananmunaton. Valmista kerralla isompi satsi, niin riittää pariksikin päiväksi!

35 minKattila, 4 annosta
Ainekset
- 250 gbroileria esim. fileesuikaleita
- 2 rklöljyä
- ½ tlcurrya
- ½ tlsuolaa
- mustapippuria
- 1sipuli
- 2 dlpitkäjyväistä riisiä
- 1kana- tai kasvisliemikuutio
- 400 gherne-maissi-paprika- tai sekavihannespakastetta
Valmistus
- Ruskista broilerit paistinpannulla öljyssä. Lisää curry, suola ja mustapippuria. Siirrä broilerit astiaan.
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää riisit kuullottumaan ja kaada sen jälkeen riisien päälle pakkauksen ohjeen mukainen vesimäärä ja liemikuutio.
- Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 10 min, sekoittele. Lisää pakastepussit ja broilerit. Jatka keittämistä pakkauksen ohjeen mukaan niin, että riisit kypsyvät.
Katso myös





