Reseptit
Kantarellikastike
Kantarellikastike on loppukesän upea sesonkiherkku, jonka teet myös pakastesienistä. Kokeile lohifileen tai pihvien kaverina.
35 minPaistinpannu, 5 hlölle
Ainekset
- 1 lkantarelleja
- 2 rklvoita
- 1iso sipuli
- 4 dlkuohukermaa
- ½ tlsuolaa
- ¼ tlvalkopippuria
Valmistus
- Puhdista ja pilko kantarellit.
- Sulata rasva paistinpannussa ja lisää hienonnettu sipuli. Anna hieman ottaa väriä. Lisää sienet ja paista, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
- Lisää lopuksi kerma, suola ja pippuri.
- Anna kastikkeen kiehua, jotta neste kiehuu vähän kokoon.
Katso myös
Perunamuusi maistuu perheen pienimmästä suurimpaan.Täytetyt paprikat on helppo arkiruoka.Uunijuurekset ovat värikäs lisä lautasella!Grillatut kasvisvartaat ihastuttavat ulkonäöllään ja maullaan.Lohkoperunat toimii mainiosti sellaisenaan naposteluun tai pääruoan lisukkeeksi.Kaalilaatikko jakaa mielipiteitä, toiset tykkää, toiset ei.