Reseptit
Kebab
Kebabin pystyy tekemään myös kotona, kun käytät valmista kebab-lihaa. Nauti jogurtin ja helppotekoisen tomaattikastikkeen kanssa.
30 min4 hlölle
Ainekset
- 400 gkebablihaa, pakaste
- Tomaattikastike
- 1 rklöljyä
- 1sipuli
- 2valkosipulin kynttä
- 1 tlpaprikajauhetta
- 1 tlktomaattimurskaa
- 1 tlsokeria
- ½ tlsuolaa
- 2 rklketsuppia
- Lisäksi
- 3 dlturkkilaista jogurttia laktoositon
Valmistus
- Paista kebabliha pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista tomaattikastike näin: kuumenna rasva kattilassa. Kuullota siinä hienonnettu sipuli ja valkosipulit. Lisää kuullottamisen loppuvaiheessa mausteet ja tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen kannen alla.
- Nauti kebab jogurtin ja tomaattikastikkeen kanssa.
Katso myös
Joulukinkun paistamiseen tarvitset kinkun, paistomittarin ja uuni.Pulled pork eli nyhtöpossu on savunmakuinen, mehevä possu.Burrito on peräisin Meksikosta ja se syödään rennosti käsin.Chili con carne on tuhti klassikkoruoka.Entrecote on pihvien aatelia.Karjalanpaisti on kiireettömän ruoka.