Reseptit
Burrito
Burrito on peräisin Meksikosta ja se syödään rennosti käsin. Täytä lihalla tai kasviksilla. Vinkki: kuorruta uunissa meheviksi.

35 minUunivuoka, 8 hlölle
Ainekset
- 400 gjauhelihaa
- 2sipulia
- 1 tlpaprikajauhetta
- ½ tlsuolaa
- 1 tlkpunaisia kidneypapuja
- 1 prkranskankermaa
- 3tomaattia
- 8maissitortillaa
- Voiteluun
- öljyä
- Kuorrutus
- 150 gjuustoraastetta
Valmistus
- Ruskista jauheliha. Kuori ja viipaloi sipuli. Lisää sipuli ja mausteet paistetun jauhelihan sekaan. Paista vielä hetki, että sipulit hieman pehmenevät.
- Huuhtele pavut kylmän veden alla. Lisää pannulle pavut ja ranskankerma. Sekoita.
- Leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi. Pistä tortillalevyjen päälle lämmintä jauhelihaseosta ja tomaattipaloja. Pyöritä tortillat rulliksi.
- Voit nauttia tortillat jo nyt tai jos haluat niistä vieläkin mehevämpiä kuorruta ne seuraavasti: Nosta tortilla-rullat vierekkäin voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kuorruta uunin yläosassa 225 asteessa n. 10 min.
Katso myös





