Suomi24 Reseptit
Reseptit - Napostelu

Purjo-pekonipiiras
Purjo-pekonipiiras sopii pikkuateriaksi tai iltapalaksi. Mehevä piiras maistuu sekä lämpimänä että kylmänä.

Banaanikakku
Banaanikakku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua teosta. Tämä makea leivonnainen ei sovi nopeaan herkutteluun!

Juustokeksit
Juustokeksit maistuvat sellaisenaan tai perinteisesti juustolautasella. Helppoa ja herkullista!

Jauhelihapasteijat
Jauhelihapasteijat maistuvat makoisilta saunan jälkeen. Myös illanistujaisten suosikkiherkku!

Persikkarahka
Persikkarahka maistuu jälkkärinä tai välipalana. Varioi mielesi mukaan ja vaihda persikka toiseen hedelmään.

Pastasalaatti
Pastasalaatti on suomalainen version italiansalaatista. Käytä aterian lisukkeena tai voileipäkakun täytteenä.

Graavilohi
Graavilohi vie aikaa, mutta on helppo valmistaa. Tarjoile itse graavattu kala perinteisesti ruisleivän, perunoiden tai blinien kanssa.

Vispipuuro
Vispipuuro on valintasi erityisesti silloin, kun puolukat eivät muuten maistu. Parhaimmillaan sokerilla ja maidolla höystettynä.

Kasvisvoileipäkakku
Kasvisvoileipäkakku on kätevä valinta, kun etsit suurimmalle osalle juhlavieraista sopivaa voileipäkakkua.

Quesadilla
Quesadillat ovat täytettyjä, paistettuja tortilloja. Tee kotona rennosti paistinpannulla. Nauti salsan ja guacamolen kanssa.

Mannapuuro
Mannapuuro on koko perheen maukas puuro. Jos heität hieman kaakaota sekaan, saat hujauksessa maistuvan suklaapuuron!

Munakasrulla
Munakasrulla on kuin suolainen versio kääretortusta! Täytä rulla oman makusi mukaan jauhelihalla tai tee kasvisversio.

Rocky road
Rocky road on varma hätäapu, kun makean nälkä iskee. Tästä kakusta ei puutu karkkia ja kaloreita. Nam!

Lehtikaalisipsit
Lehtikaalisipsit on vaihtoehto kaupasta ostetuille perunalastuille. Tarjoa sipsit sellaisenaan tai dippikastikkeen kanssa.

Polenta
Polenta on aterian helppo lisäke pastan tai perunan sijaan. Maissista karkeaksi jauhettu polenta-ryyni on gluteeniton raaka-aine.

Juustokierteet
Juustokierteet ovat naposteluherkku, mutta kyllä ne käyvät myös keiton kanssa nautittavaksi.

Siemennäkkäri
Siemennäkkäri on trendikäs juttu, joka sopii myös gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota noudattaville.

Punaviinikastike
Punaviinikastike on kastikeklassikko, joka on nappivalinta lihapihvien viereen. Kastikkeessa yhdistyvät kaikki perusmaut.

Punajuurilaatikko
Punajuurilaatikko mehevöityy homejuustolla. Tätä laatikkoruokaa joko rakastetaan - tai ei tykätä laisinkaan.

Burrito
Burrito on peräisin Meksikosta ja se syödään rennosti käsin. Täytä lihalla tai kasviksilla. Vinkki: kuorruta uunissa meheviksi.

Kasvispiirakka
Kasvispiirakka saa mehevää makua tomaatista, basilikasta ja fetasta. Nauti pikkuateriana salaatin kanssa!

Kana-pastasalaatti
Kana-pastasalaatti saa hiilaritasot kohdilleen. Maistuu eväänä pitemmällä patikointireissulla tai kotona vaikka treenin jälkeen.

Kinkkuvoileipäkakku
Kinkkuvoileipäkakku on kahvipöydän herkku, jota tarjotaan erityisesti suurissa juhlissa. Kokeile kotona myös arkiviikonloppuna!

Joulukinkku
Joulukinkun paistamiseen tarvitset kinkun, paistomittarin ja uuni. Jos joulupöydässäsi kinkku on kunkku, lue tästä paisto-ohje.

Bruschetta
Bruschetta on alun perin Italiasta kotoisin oleva alkuruoka. Toimii erinomaisesti myös illanistujaisten sormisyötävänä.

Omena-kaurapaistos
Omena-kaurapaistos vie kielen mennessään. Nauti tämä herkku jätskin tai vaniljakastikkeen kanssa!

Kukkakaaligratiini
Kukkakaaligratiini on mehevä lisäke kala- ja liharuoille. Kokeile ja ylläty iloisesti.

Nachopelti
Nachopelti on mättöjen mättö. Saat helposti vegeversion vaihtamalla jauhelihan nyhtökauraan.

Sipulipiiras
Sipulipiiras on tuhti välipala. Nauti pikkuateriana salaatin kera tai ota take away -evääksi luontoretkelle.
