Reseptit
Kukkakaaligratiini
Kukkakaaligratiini on mehevä lisäke kala- ja liharuoille. Kokeile ja ylläty iloisesti.

40 minUunivuoka, 4 hlölle
Ainekset
- 1kukkakaali
- ¼ tlmustapippuria
- ¼ tlsuolaa
- 1 dllaktoositonta kermaa tai ruokakermaa
- 150 glaktoositonta juustoraastetta
- Voiteluun:
- 2 rklöljyä
Valmistus
- Kuori kukkakaalista vihreät lehdet pois. Paloittele kukkakaali, mutta älä kantaa. Keitä 3 minuuttia suolalla maustetussa vedessä.
- Pane valutetut kukkakaalit voideltuun uunivuokaan. Lisää suolaa ja rouhi mustapippuria. Kaada päälle ruokakerma ja ripottele juustoraaste.
- Kuorruta 225 asteisessa uunissa n. 20 min.
Katso myös





