Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Kasari

Stallone meinasi heittää henkensä kuvauksissa - Rocky tykitti tykimmin kasarilla

KASARI: Muistatko Living in America ja muut Rocky-leffojen hitit?

25.1.2019 klo 11:00

Rocky

Tiikerinsilmässä nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Rocky Balboa (Sylvester Stallone) kärsii nöyryyttävän tappion Clubber Langille (Mr. T) ja harkitsee jo lopettamista. Rocky saa kuitenkin yllättävää apua vanhalta kilpakumppaniltaan. Kuva: Nelonen Media.


Tiesitkö, että Sylvester Stallonen on aikamoinen velho? Sylvester "Sly" Stallonen on käsikirjoittanut, ohjannut ja esittää pääroolia 80-luvun Rocky-leffoissa Tiikerinsilmä - Rocky III (1982) ja Rocky IV (1985).


Leffoissa jyräävät kasarihiteiksi nousseet biisi. Tiikerisilmän tunnarina toimii tykisti Survivor-yhtyeen ”Eye of the Tiger”, joka nousi suosituksi elokuvan myötä. Rocky IV:n albumi menestyi erinomaisesti ja se sisälsi kaksi Top 5 -singleä: Survivorin "Burning Heart" ja James Brownin "Living in America". Ilmestyessään albumi nousi Yhdysvalloissa Billboardin albumilistalla Top 10:iin.Rocky

Rocky, tunnetuin elokuvaurheilija. Kuva: Nelonen Media.


Rocky IV esitteli suurelle yleisölle Dolf Lungrenin, ruotsalaisen komistuksen, joka näytteli Ivan Dragoa. Lundgren sai kyseenalaista julkisuutta, sillä hän löi Stallonea kuvauksissa niin lujaa, että se aiheutti myöhemmin samana iltana Stallonen sydämen turpoamisen. Sly kiidätettiin ensiapuun ja hän selvisi säikähdyksellä.


Rocky

Living in America.... Kuva: Nelonen Media.


Rocky IV on eniten rahaa kassaan tuonut Rocky-elokuva, mutta sanotaan, että se olisi myös kaikkien aikojen menestynein urheiluaiheinen elokuva.


Lähde: IMDb


Katso Tiikerinsilmä - Rocky III ohjelma-ajat Telsu.fistä

Katso Rocky IV ohjelma-ajat Telsu.fistä

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»