Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Kasari

Oi! Blue Lagoon sai nuoret tytöt punastelemaan: Teinitähti Brooke Shieldsin siveys erityissuojelussa

Kasari: Kuvankauniit teini-ikäiset nauttivat toisistaan täysin rinnoin trooppisella saarella Blue Lagoon -leffassa.

24.7.2021 klo 7:00

Blue Lagoon

Blue Lagoon -elokuvan pääosan esittäjät: Richard (Christopher Atkins) ja Emmeline (Brooke Shields). Kuva: AOP.


25.12.1980 elokuvateatteri Maximissa Helsingissä koettiin jotain ennennäkemätöntä, kun Blue Lagoonin eli suomeksi Sininen laguuni -elokuvan ensi-ilta koitti. Valkokankaalla nähtiin teinirakkautta ja paljasta pintaa eksoottisissa maisemissa. Pääparina ihastuttivat Emmeline (Brooke Shields) ja Richard Lestrange (Christopher Atkins).


Leffan juoni käynnistyy, kun serkukset haaksirikkoutuvat trooppiselle paratiisisaarelle. He oppivat elämään saaren ehdoilla, kasvavat kohti teini-ikää ja rakastuvat toisiinsa - sekä saavat myös suureksi yllätyksekseen lapsen. Yllätykseksi siksi, että he ovat kasvaneet ilman aikuisia, eivätkä tiedä lisääntymisestä tuon taivaallistakaan.


Pieni perhe elää paratiisisaarella nauttien luonnon antimista ja toisistaan. Pääsevätkö nuoret koskaan pois paratiisisaarelta - tai haluavatko he edes päästä?


Blue Lagoon

Brooke Shieldsin äiti oli pyrkinyt saamaan tytärtään parrasvaloihin vauvasta lähtien. Sininen laguuni oli yksi saavutus äidille - ja tyttärelle. Kuva: AOP.


Leffassa oltiin hyvin paljon vähissä vaatteissa, jopa ilman rihman kiertämää. Brooke Shields oli leffan kuvauksissa vasta 14-vuotias. Monissa alaikäisen Brooke Shieldsin alastonkohtauksissa käytettiinkin itse asiassa stunt-näyttelijöitä, jopa delfiinikouluttaja sai esittää Shieldsiä alastomana. Yläosattomissa kohtauksissa Shieldsin hiukset liimattiin kiinni hänen rintoihinsa, jottei mitään vilahtaisi.


Blue Lagoon

Kuva kuvituskuva Fidžiltä, Pixabay.


Elokuvaa kuvattiin paratiisimaisissa olosuhteissa Jamaikalla, Fidžillä ja Vanuatulla. Anekdoottina kerrottakoon, että leffan myötä löydettiin jopa ennestään tuntematon leguaanilaji. Eräs matelijoiden tutkija näki elokuvassa tuntemattoman leguaanilajin ja matkusti kuvauspaikkana toimineelle saarelle.


Lähde: IMDb

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»