Reseptit
Quesadilla
Quesadillat ovat täytettyjä, paistettuja tortilloja. Tee kotona rennosti paistinpannulla. Nauti salsan ja guacamolen kanssa.
55 min4 hlölle
Ainekset
- 8 kpltortillaa, gluteeniton
- 1sipuli
- 1punainen paprika
- 1keltainen paprika
- 1mieto punainen chili
- 150 gemmental-mozzarellajuustoraastetta
- 200 gfetapaloja
- rucolaa
- suolaa
- Paistamiseen
- öljyä
Valmistus
- Kuori sipuli. Hienonna paprikat ja sipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.
- Ripottele neljän tortillan pinnalle puolet juustoraasteesta. Jaa kasvikset ja feta tasaisesti tortillojen päälle. Lisää ripaus suolaa. Levitä rucola ja loput juustoraasteesta. Nosta loput tortillat kansiksi.
- Paista pannulla pienessä öljymäärässä yksitellen noin 2-3 minuuttia per puoli niin. Leikkaa quesadillat neljään osaan.
- Vinkki: Tarjoa esimerkiksi salsan ja guacamolen kanssa.
Katso myös
Hedelmä-juustosalaatti on mitä mainioin keiton ja suolaisen leivonnaisen kaveri.Papuhampurilainen maistuu mehevältä.Burrito on peräisin Meksikosta ja se syödään rennosti käsin.Falafelit paistuvat helposti kotikeittiössä.Vegehampurilainen tai vegepurilainen syntyy helposti kotiuunissa.Kana-pastasalaatti saa hiilaritasot kohdilleen.