Reseptit
Letut
Letut saa aina hymyn huulille! Valmista ohjeesta paistinpannulla 8 isoa tai lettupannulla useampi pienempi lettu.

1 h 15 min8 isoa lettua, 30 pientä lettua
Ainekset
- 3kananmunaa
- 6 dlmaitoa
- 3 dlvehnäjauhoja
- 1-2 rklsokeria
- 1 tlsuolaa
- ¼ dlöljyä tai margariinia
- Paistamiseen
- Voita tai öljyä
Valmistus
- Vatkaa munat ja sokeri kevyesti kulhossa. Lisää taikinaan maito, vehnäjauhot, rasva ja suola. Vatkaa tasaiseksi.
- Anna turvota 30 min.
- Kuumenna lettupannu tai iso paistinpannu ja levitä pannulle rasva. Kaada taikinaa pannulle ja käännä, kun toinen puoli saanut kauniin paistopinnan.
Katso myös





