Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Onnea Eini 60 vuotta! Upea laulajatar paljastaa kurviensa salaisuuden: “Pidän huolen, ettei...”

Eini on pysynyt disco-taivaan kirkkaana tähtenä vuosikymmenestä toiseen. Hän on yksi tuomareista uudessa All Together Now -viihdeohjelmassa.

29.9.2020 klo 7:02

All Together Now Suomi

Eini (Eini Hannele Pajumäki, o.s. Orajärvi) täyttää pyöreät 60-vuotta tiistaina 29.9. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiEini on Suomen disco-kuningatar, jonka megahitti Yes sir, alkaa polttaa tanssituttaa vieläkin keikoilla. Laulaja on upea ilmestys gasellinpitkine säärineen ja säihkysilmineen.


Ujosta lappilaistytöstä kasvoi itsevarma aikuinen, joka on mielettömässä kunnossa. Miten pidät itsesi kuosissa, Eini?


- Mulla on paino pysynyt suht samana, mikä on todella iso asia. Se voi heilua muutamia kiloja, mutta jos tulee 3-4 kiloa lisää, otan sen heti pois. Pidän huolen, ettei paino jojoile. Syön aika terveellisesti ja liikun ja nukun ainakin 7-8 tuntia yössä. Nämä kaikki on balanssissa. Toki välillä syön pullaa ja croisantteja, suosikkilaulaja kertoo.


Eini on jakanut Instagramissa kuvia keikoistaan ja täytyy sanoa, että artisti on elämänsä kunnossa.Eini pitää todella tarkkaa huolta terveydestään ja on käynyt myös labrakokeissa piilevienkin tautien varalta.


- Nyt kun täytän pyöreitä vuosia, niin kävin mittauttamassa itseni, ettei ole mitään piileviä vaivoja. Meilläkin on suvussa sydän- ja verisuonisairautta ja kolesterolit korkealla ja kilpirauhasen vajaatoimintaa. Onneksi kaikki oli kunnossa.


- Tuli hyvä mieli, että ei sitä turhaa puhu terveyden tärkeydestä. Tasapainoinen elämä vaikuttaa, Eini summaa.All Together Now Suomi

Eini on yksi uuden All Together Now -viihdeohjelman tuomareista. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


All Together Now Suomi alkaa Nelosella la 24.10. klo 21.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Haastattelu tehty 2/2020Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat