Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi Suomi: Miina Äkkijyrkkä saa täyslaidallisen ryöpytystä - Romahtaa täysin: "Julkisesti häpäisi"

Varo juonipaljastuksia!

24.4.2024 klo 8:00

Farmi Suomi
Vasikkaveistoksistaan tunnettu ja kansainvälisesti mainetta niittänyt kuvanveistäjä Äkkijyrkkä pitää pientilaa karjoineen Kanta-Hämeessä. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmi Suomi -realityssä väki vähenee ja tunnelma tiivistyy. Maaseudulla eletään tiiviisti yhdessä, eikä yhteenotoilta ja törmäyksiltäkään vältytä.


Varo juonipaljastuksia tästä eteenpäin.


Miina Äkkijyrkkä on noussut Farmilla esiin paitsi kädentaidoistaan ja maaseututiedoistaan, myös napakasta kielestään. Äkkijyrkkä on saattanut antaa tiukkaa ohjeistusta, jos asioita ei ole tehty hänen tyylillään. Kuvanveistäjän tapa on ollut hyvin suora.


Linnea Vihonen on torppari. Hän päättää antaa Äkkijyrkälle suoraa palautetta koko Farmi-joukkion edessä ison pöydän ääressä. Vihonen puhuttelee Äkkijyrkkää kaikkien farmilaisten edessä:

-Me kaikki rakastetaan Miina sua. Mutta välillä, kun sä olet hermostunut, niin sä olet aika töykeä ihmisiä kohtaan ja puhut sellaisella tyylillä, johon minä tai moni muu, joka on tästä puhunut, ei ole tottunut.Farmi Suomi

Miina Äkkijyrkkä ja Sami Jauhojärvi koivun kimpussa. Tässä Miina ja Sami väänsivät alkuun kättä kyynärän mitasta. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Vihonen myöntää itsekin olevansa välillä äkkipikainen ja jatkaa Äkkijyrkälle puhuen.

-Mä aion myös itse reflektoida tämän asian suhteen, tämä ei ole vain sua kohtaa, vaan ehkä meille kaikille. Jos me molemmat tehtäisiin diili, että me mietitään.


Naiset lyövät kättä päälle ja samalla Vihonen lupaa, ettei nimitä Äkkijyrkkää kaksintaisteluun.


Naiset käyvät asiaa läpi myös kahdestaan. Vihonen paljastaa Äkkijyrkälle samalla, että useampi ihminen on avautunut kuvanveistäjän käytöksestä:

-Useampi ihminen on sanonut, että kun sinä hermostut, niin olet välillä tosi tyly ja töykeä. Ja äsken sovittiin, että jos menee hermo, niin välillä yrittää pehmentää sitä, mitä suustaan päästää.


Farmi Suomi

Miina Äkkijyrkkä on tehnyt Farmilla ahkerasti töitä, opettanut muita kisaajia tilan töihin ja joutunut myös kaksintaisteluun. Kaksintaistelu Johanna Pakosen kanssa päättyi Äkkijyrkän voittoon. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Vaikka kättä lyötiin päälle ja tilanteesta juteltiin kaksinkin, asia ei ole tällä selvä. Äkkijyrkkä on pahoittanut mielensä ja viettää päivää itsekseen mm. keittiöhommissa muiden seuraa karttaen. Äkkijyrkälle asia on vaikea, häntä ei näy yhteisessä ruokapöydässä syömässä ja farmilaisten tunnelma on apea.


74-vuotias Äkkijyrkkä tilittää keittiössä vierailleelle Enni Koistiselle mm. näin:

-Ei pitäisi olla niin herkkä, pitäisi olla kovis. Mä olen ollut yksin täällä koko päivän. Se (Linnea Vihonen) pani minut maaliryhmään, mutta nappasi sen pois ja pani minut takaisin keittiöön. Sitten vielä julkisesti häpäisi. Ei se mittään, se on ihan oikein, että saa pientä palautetta, Äkkijyrkkä juttelee.


Farmi Suomi

Torppari Linnea Vihonen ja pehtoori Terho Häkkinen. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Kokkausohjelmista tuttu Linnea Vihonen avaa käytöstään kameralle:

-Koen olevani sellaisessa asemassa, että jos on mun torpparikausi, niin haluan aloittaa sen sillä, että meidän pelisääntö on se, että kaikki puhuu kaikille kauniisti. Ja otan sen riskin, että siitä minulle suututaan.


Monessa sopassa keitetty Vihonen kuitenkin herkistyy puhuessaan konfliktista:

-Miinan reaktio oli dramaattisempi kuin oletin. Mä tein sen valinnan, ja tiesin, että moni ihminen tulee tästä mielensä pahoittamaan Miinan puolesta. Tässä on paljon myös sitä, että ihmiset ei halua olla konfliktissa Miinan kanssa.


Konfliktia ruoditaan vielä myös isommalla joukolla Farmi Suomessa torstaina.


Lue myös: Farmi Suomi: Sami Jauhojärvi hermostuu Miina Äkkijyrkkään - Tilanne kärjistyy: "Kädet pois, Miina!"


Lue myös: Susanna Laine paljastaa, missä asuu Farmi-kuvauksissa - Tämä tuottaa haastetta: "Ei ole kauheasti…"


Lue myös: Farmi-tippuja Johanna Pakonen paljastaa, mitä ruokaa oikeasti syötiin Farmi-kuvauksissa: "Ollaan..."


Farmi Suomi torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»