Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

Tätä et nähnyt televisiosta.

19.4.2024 klo 11:32

Farmi Suomi
Wallu Valpio on monessa mukana. Hän on mediapersoona, kulttuurituottaja, muusikko ja poliitikko. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmi Suomi -realityssä lähes joka jaksossa joku tippuu ulos kisasta. Välillä kisataan kaksintaistelussa, välillä kolmintaistelussa.


Wallu Valpio on tullut esim. Selviytyjät Suomessa kolmanneksi, mutta Farmi Suomessa hän ei päässyt lähelle finaalia. Valpion oli aika tippua, kun aihealueeksi valikoitui Tieto.


Ruutu.fi videolla Valpio käy läpi kokemustaan ja tunnelmiaan kisasta tippumisen jälkeen.

-Tappio, karvas sellainen. Tuntuu vähän katkeran suloiselta se, että kyllä noi muut osa-alueet, paitsi tuo tieto oli mielestäni ihan hyvin hallussa. Mutta ehkä sitä Farmi raamattua eli Farmi kirjaa olisi kannattanut jossain vaiheessa selata. Mutta laiskuus ja kiire oli sellainen turmiollinen yhdistelmä, joka sitten aiheutti sen, etten kirjaan tarttunut.


Farmi Suomi

Koistinen, Valpio ja Zida taistelivat kolmistaan Farmi-realityssä ja Koistinen voitti. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Valpio kunnostautui maalla mm. huussin maalausprojektissa. Mediapersoona kertoo tehneensä Farmilla kovasti hommia:

-Hyvä mieli jäi siitä, että mielestäni kaikkien näiden vaikeiden ottamuksien kautta pääsin näinkin pitkälle, vaikka liipasimella oltiin koko ajan.


-Annoin kyllä kaikkeni, jos puhutaan myös kilpailujen ulkopuolella. En montaa taukoa pitänyt. Naulat, sahat, vasarat ja kirveet oli kyllä koko ajan käytössä auringon noususta auringon laskuun. Tällaisella panoksella päästiin näin pitkälle. Olo on hyvin tyhjä, mutta kaikkensa antanut.


Wallu Valpio on osallistunut aiemmin mm. Selviytyjät Suomi -realityyn, Myyrään ja Olet mitä syöt -ohjelmaan. Mediapersoonalle maalla asuminen ilman modernin ajan mukavuuksia vaatimattomissa oloissa tuotti kuitenkin yllätyksiä:

-Farmilla yllätti ehkä se, miten puuduttavaa kaikki työ täällä on. Siis ihan joka homma, joka piti tehdä, se oli niin luotaantyöntävää.


Farmi Suomi

Wallu Valpio huussia maalaamassa, ovessa Miina Äkkijyrkän taidetta. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Lista ikävistä hommista on moninainen:

-Kyllähän sitä teki, mutta en mä ole ihan varma, onko eläinten ruokinta mun juttu tai saako siitä mitään kiksejä. Tai sitten se, että menee hakkaa halkoja tai sitten ruoan laittaminen, fak it.

-Joku veden hakeminen, hey come on. Kävelet tyhjien kanisterien kanssa 500 m ja sitten työntelet niitä takaisin ja kun olet saanut ne vedet tuohon, niin apua ne on tyhjät. Ja sitten taas mennään takaisin. Äärettömän typerää toimintaa.


Valpiolla on selkeä näkemys tilan töistä:

-Voi sanoa, että ihan silkkaa paskaa kaikki täällä, mitä töitä piti tehdä.


Farmi Suomi

Wallu Valpio eteni Selviytyjät Suomi -kisassa v. 2019 loppumetreille ja pääsi finaaliin asti. Kuva: Nelonen


Aikoinaan lehtiotsikoihin yksipuolisesta ruokavaliostaan päässyt Valpio ei ihastunut maaseudun ruokatarjontaan:

-En mä oikein noita ruokiakaan jäänyt kaipaamaan, kun ei ne maistuneet miltään. Se (keitto) oli kuin jotain vettä olisi tunkenut lusikalla naamaansa. Ja sitten eihän täällä ollut mitään iloa oikein mistään. Suoraan sanottuna en mä jää kaipaamaan täältä yhtään mitään, Valpio täräyttää ruutu.fi videolla.


Lue myös: Sami Jauhojärvi hermostuu Miina Äkkijyrkkään - Tilanne kärjistyy: "Kädet pois, Miina!"


Lue myös: Farmi-tippuja Johanna Pakonen paljastaa, mitä ruokaa oikeasti syötiin Farmi-kuvauksissa: "Ollaan..."


Lue myös: Totuus Farmi-kisaajien väleistä! Daniel Lehtonen Bile-Dani tekee paljastuksen: "Ei se mennyt.."


Farmi Suomi to klo 20 Nelosella ja Ruudussa

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»