Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Reseptit

Palapaisti

Klassinen palapaisti on mureaksi haudutettu pataruoka. Hauduta miedolla lämmöllä ajan kanssa, niin saat maukkaimman lopputuloksen.

Palapaisti
2 h 30 minPata, 4-6 hlölle

Ainekset

  • 400 gpalapaisti
  • 2 rklvoita laktoositon
  • ½ rklvehnäjauhoja
  • 2 dlvettä
  • 2sipuli
  • 1valkosipulin kynsi
  • 2porkkanaa
  • 1 tlvalkopippuria
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1 tlsuolaa
  • 1laakerinlehti
  • 1 dltomaattimurskaa
  • 1 dlkermaa laktoositon

Valmistus

  • Ota liha huoneenlämpöön ja kuutioi. Ruskista lihakuutiot pannulla voissa. Laita lihat pataan, huuhtele pannu vedellä ja kaada lihojen päälle. Sekoita jauhot ja vesi ja kaada lihojen päälle.
  • Kuori sipulit ja porkkanat. Paloittele ne ja lisää loppujen ainesten kanssa pataan.
  • Kiehauta nopeasti ja käännä miedolle lämmölle. Hauduta palapaistia parin tunnin ajan tai kunnes lihat ovat mureita.
Katso myös
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»