Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Suhdekohussa rypenyt TTK-ope Anssi Heikkilä jakoi pysäyttävän viestin: "Kun tuntuu, että sulla ei.."

Anssi Heikkilä voitti Pernilla Böckermanin kanssa viime vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -kisan.

17.4.2024 klo 9:30

Anssi Heikkilä

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu tanssinopettaja Anssi Heikkilä tekee työkseen tanssinopetusta ja juontokeikkoja. Kuva: MTV3


TTK-opettaja Anssi Heikkilä on eronnut fitness-vaimostaan Riikka Heikkilästä. Kun myös Heikkilän Tanssii Tähtien Kanssa -pari Pernilla Böckerman erosi puolisostaan poliisina työskentelevästä Arttu Kilpeläisestä, spekulaatiot suhteesta alkoivat.


Suhdesoppa alkoi kiehua, kun Seiska julkaisi, että Seiskan toimitukseen kantautui vinkkejä Böckermanin ja Heikkilän yhteisistä liikkeistä.


Nyt Heikkilä on julkaissut postauksen Instagramissa, jossa hän avautuu vaikeasta elämänvaiheestaan viime kuukausina. Hän kirjoittaa Instassa:

-Viiminen puolvuotta on ollut raskas ja kompassi hukassa. Elämässä on tapahtunut isoja muutoksia ja niiden käsitteleminen tulee viemään vielä paljon aikaa.


-Oon huomannut, että asioiden kohtaaminen, käsittely, tiedostettu ja tiedostamaton stressi ja huonot yöunet ja painajaiset on raapineet musta hetkellisesti positiivisuutta ja energiaa pois, joita mulla yleensä on äärettömän paljon vaikka muille jaettavaksi. Oon joutunu tutkimaan itseeni paljon ja miettimään että mikäs tyyppi se Anssi onkaan.


Juttu jatkuu kuvan jälkeen ->


Instagramissa julkaistussa kuvassa näemme vakavan Heikkilän, joka on pukeutunut mustaan huppariin ja lippikseen. Kuva on dramaattisen musta-valkoinen. Kuva lainattu Anssi Heikkilän Instagram-tililtä:Heikkilä jatkaa vakavaa kirjoitustaan:

-Se tunne, kun tuntuu, että sulla ei yksinkertasesti oo vastauksia mihinkään ja kaikki suunnitelmat pyyhkiytyy nolliin on aika raakaa. Oon sulkeutunut vähän omaan kuplaan, missä mulla on vain mun työ ja mun sinkoilevat ajatukset. Kai seki on osa tätä prosessia. Onneks mulla on työ jota rakastan ja jota saa tehdä mahtavien tyyppien, ystävien, kanssa.


TTK-opettajalla ja juontajalla on kuitenkin myös positiivista asennetta. Heikkilä jatkaa somessa:

-Mut ei hätää. Uskon, että kaikki tapahtuu jostain syystä. Miä kuoriudun täältä kyllä ulos entistä vahvempana! Aina eio helppoo ja seki valitettavasti kuuluu elämään. Kaikesta kuitenki tuppaa oppimaan jotain uutta.

-Onneks on hyvää jengiä ympärillä jotka tarvittaessa rakkaudella pottuilee ja läpsii hereille, se tekee hyvää. Ei tässä kuulkaa muutaku etiäpäin! Jos sul on tällä hetkellä hankalaa, täs on tsempit minulta, just sulle, Heikkilä lopettaa sydän-emojin kanssa.


Anssi Heikkilä

Pernilla Böckerman tanssi TTK:ssa yhdessä Anssi Heikkilän kanssa. Parin kemiat kohtasivat hyvin kisassa, sillä he voittivat sen. Kuva: MTV3


Lue myös: Seiska: Taas uusi TTK-romanssi? Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä suhdehuhujen pyörteissä


Lue myös: Wau! Katri Mäkinen ja Aki Riihilahti naimisiin Tallinnassa - Katso kuvat - Julkkikset häähuumassa!


Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»