Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Wau! Katri Mäkinen ja Aki Riihilahti naimisiin Tallinnassa - Katso kuvat - Julkkikset häähuumassa!

Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa tutustunut pariskunta on virallistanut suhteensa.

21.8.2023 klo 9:55

Tanssii Tähtien Kanssa

Katri Mäkinen ja Aki Riihilahti tanssivat yhdessä Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa v. 2021. Kuva: Suomi24 Viihde


Tanssija, tanssinopettaja, koreografi Katri Mäkinen ja ex-jalkapalloilija, jalkapallovaikuttaja Aki Riihilahti menivät naimisiin elokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna Tallinnassa, Virossa.


Vastanaineet jakoivat Instagram-tileillään hääkuvia. Mäkisellä on yllään valkoinen, näyttävällä laahuksella varustettu hääpuku ja pitkä, valkoinen huntu. Valkeasta kankaasta oli tehty kookas ruusuke vyötärölle. Riihilahti on pukeutunut klassiseen, mustaan pukuun.


Ensimmäisessä kuvassa pari on tunteikkaassa syleilyssä, toisessa kuvassa Riihilahti pitelee vaimoaan takaapäin kuin tanssiasennossa. Kuvat @carolliismetslafoto, kuvat lainattu Katri Mäkisen Instagram-tililtä. Katso kumpikin kuva painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Mäkisen somepostauksen kommenttikenttä on täyttynyt sadoista onnitteluista. Julkisuudesta tutut suomalaiset ovat muistaneet hääparia sydämin ja viestein.


Somessa ovat onnitelleet mm. Vappu Pimiä, Susanna Laine, Erika Vikman, Teemu Muurimäki, Niina Kuhta, Mikko Penttilä, Jutta Helenius, Kiti Kokkonen, Kari Kanala, Krista Siegfrids, Anna-Maija Tuokko, Alma Hätönen, Ansku Bergström, Ernest Lawson, Jannika B, Jukka Hildén, Meeri Koutaniemi, Kirsi Alm-Siira, Mikko Leppilampi, Virpi Sarasvuo, Mikko Nousiainen, Anssi Heikkilä, Laura Voutilainen ja Olli Herman.


Lue myös: Me Naiset: Katri Mäkinen rehellisenä - Näin rakkaus Aki Riihilahteen syttyi: "Akista löysin..."


Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa


Katso tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»