Reseptit
Maksalaatikko
Maksalaatikko on tuttu eines, jonka valmistus onnistuu kotonakin. Kokeile tätä helppoa reseptiä. Nauti perinteisesti puolukkahillolla.

1 h 30 inUunivuoka, 5-6 hlölle
Ainekset
- 1 ½ dlpuuroriisiä
- suolaa
- 5 dlvettä
- 2sipulia
- 2 rklvoita
- 3 dltäysmaitoa
- 2 dlkuohukermaa
- 300 gjauhettua maksaa
- 1 dlrusinoita
- 3 rklsiirappia
- ½ tlinkivääriä
- ½ tlvalkopippuria
- 1 tlmeiramia
- 1 tlsuolaa
- 1kananmuna
- Voiteluun
- voita
Valmistus
- Keitä riisiä suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaan noin 10 min.
- Kuori ja hienonna sipulit, paista kevyesti voissa.
- Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita tasaiseksi, vellimäisen löysäksi seokseksi. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
- Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.
Katso myös





