Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

KL: Mikko Kekäläinen paljastaa - Tapasi Kristiina-vaimonsa yllättävällä tavalla: "Se oli hyvä­..."

Mikko Kekäläinen jutteli mm. Kristiina-vaimonsa tapaamisesta Kotiliesi-lehden haastattelussa.

23.4.2024 klo 11:00

Eränkävijät

Mikko Kekäläinen juontaa tv:ssä supersuosittua ja suorana tulevaa Puoli seitsemän -ohjelmaa. Kuva: Yle


Toimittaja Mikko Kekäläinen on tullut olohuoneisiimme Puoli seitsemän -lähetyksessä jo lähes 15 vuotta. Kekäläinen on naimisissa Kristiina Kekäläisen (o.s. Heikkinen) kanssa. Perheeseen kuuluu kaksi lasta: tyttö ja poika.


Kotiliesi-lehdelle antamassaan haastattelussa Kekäläinen kertoo mm. lapsuudenkodistaan Pieksämäellä, ystävistään, Kajo-koirasta ja parisuhteestaan.


Kekäläinen paljastaa tulevan vaimonsa kohtaamisesta lehdessä. Kohtaaminen oli ns. klassisen romanttinen eli ns. sokkotreffit:

-Tapasin vaimoni Kristiinan 5. joulukuuta 2003. Se oli hyvä päivä, enkä­ aavistanut, mitä kaikkea siitä seuraisi. Ystävät järjestivät meille­ ­puolisokkotreffit Joensuussa. Olimme nähneet kuvat toisistamme ­ennen tapaamista.


Pohjois-Karjalaan treffeille lähti varusmies-Kekäläinen:

-Olin viikonloppulomalla varusmiespalveluksesta,­ ja Kristiina oli tuolloin Kainuun radiossa töissä. Siitä suhde lähti ­rullailemaan aika ripeästi.


Mikko Kekäläinen jakoi 20-vuotisen taipaleen kunniaksi kuvia Kristiina Kekäläisen kanssa Instagramissa. Selaa kuvia painamalla oikealla olevaa nuolta. Kuvat lainattu Mikko Kekäläisen Instagram-tililtä:Parisuhde on toiminut hyvin ja liitosta on syntynyt kaksi lasta: tyttö ja poika. Kekäläinen puhuu vaimostaan kauniisti Kotiliedessä:

-En voi poimia Kristiinasta mitään yhtä piirrettä, johon olisin rakastunut. Hän on lumoava kokonaisuus, tavattoman mielenkiintoinen ja mukava ihminen.


Kristiina Kekäläinen toimii Yle urheilussa ja on tuttu kasvo mm. Urheiluruudusta. Mikko Kekäläisen mukaan vaimo on perheessä jämpti suunnannäyttäjä:

-Vaimo on elämäni majakka ja suuntavalo, jota ilman en selviäisi. Kristiina on erityisen hyvä kaikissa käytännön jutuissa. Moni asia jäisi hoitamatta, jos rinnallani ei olisi näin jämpti ihminen. Aika on humpsahtanut häkellyttävän nopeasti, ja meillä on ollut hauskaa yhdessä, Kekäläinen kertoo haastattelussa.


Lue lisää: Katso kivat kuvat kulissien takaa! Mikko Kekäläinen vieraili Äijä-koiran luona koiranpentunsa kanssa


Lue lisää: Kyynelkanavat auki! Mikko Kekäläinen purskahtaa itkuun tv:ssä - Otto-poika "osasyyllinen"


Lue lisää: Oho, Mikko Kekäläinen! Tällaisena et ole miestä ennen nähnyt - Katso uusi tyyli!


Puoli seitsemän Yle TV1 arkisin klo 18.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Kotiliesi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»