Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Katso kivat kuvat kulissien takaa! Mikko Kekäläinen vieraili Äijä-koiran luona koiranpentunsa kanssa

Mikko Kekäläinen vaihtoi Puoli seitsemän -ohjelman sisäsiistit kuvaukset Lapin pakkasiin Eränkävijät: Äijän retket -ohjelmassa.

13.1.2024 klo 8:00

Eränkävijät

Mikko Kekäläinen Lapin maisemissa Eränkävijät: Äijän retket -ohjelmassa. © NTRNZ media Oy / Yle


Eränkävijät: Äijän retket -sarjassa Aki Huhtanen ja suomenlapinkoira Äijä johdattavat julkkisvieraat koiriensa kanssa uusien kokemusten äärelle Käsivarren Lapin maisemissa.


Myös Puoli seitsemän -ohjelmasta tuttu suosikkijuontaja Mikko Kekäläinen ja 10 kuukauden ikäinen Kajo ovat ohjelman vieraina ja pääsevät tutustumaan Äijä-koiran kotimaisemiin.


Nyt Kekäläinen on jakanut tunnelmia ja kuvia ohjelman kuvausreissulta Instagram-tilillään. Näin suosikkijuontaja aloittaa:

-Marraskuussa matkustimme Kajon kanssa Kilpisjärvelle Akin ja Äijän vieraiksi. Ikimuistoinen reissu piti sisällään pilkkimistä, yöpymistä ja saunomista Kilpisjärven jäällä ja vaikka sun mitä!


Juttu jatkuu kuvan jälkeen ->


Eränkävijät

Mikko Kekäläinen ja Kajo sekä Aki Huhtanen ja Äijä. Kuva: Yle


Kekäläinen kiittelee isäntiä somessa näin:

-Aki ja Äijä olivat mainiot isännät Kilpisjärven ja Saana-tunturin jylhissä maisemissa! Koirista ja ihmisistä tuli hyvät kaverit. Kiitos Aki ja Äijä, että kutsuitte meidät käymään lumoavassa luontokodissanne! Mielessämme ja turkissamme tuivertaa edelleen tunturin tuuli.


Kirjoituksensa yhteyteen Mikko Kekäläinen on lisännyt otoksia Lapin reissulta. Kuvissa näkyy hyvää fiilistä, Äijää, Aki Huhtasta ja tietysti söpö Kajo-pentu. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta, kuvat lainattu Mikko Kekäläisen Instagram-tililtä:Lue myös: Kyllä nyt on söpöt kaverukset - Eränkävijät Äijä-koira saa pienen Humppa-vieraan Lappiin!


Lue myös: Kyynelkanavat auki! Mikko Kekäläinen purskahtaa itkuun tv:ssä - Otto-poika "osasyyllinen"


Eränkävijät: Äijän retket su klo 18.15 Yle TV1 kaksi jaksoa kerrallaan.

Mikko Kekäläinen ja Kajo ohjelmassa su 21.01. klo 18.15.

Jaksot myös Yle Areenassa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»