Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Jorma Uotinen poseeraa näyttävästi Tom of Finland -malliston mallina - Katso kuvat tästä!

73-vuotiaalla Jorma Uotisella meno ei hyydy. Monipuolinen taiteilija ja professori hurmaa tinkimättömällä tyylillään TV:ssä ja nyt myös mallihommissa.

1.9.2023 klo 10:45

Jorma Uotinen

Jorma Uotinen on tyylimestari, jonka varmaa vaatevalintaa saamme ihailla sunnuntaisin TTK:ssa. Kuva: Suomi24 Viihde


Professori Jorma Uotinen on tehnyt näyttävän uran tanssijana ja koreografina. Monipuolinen taiteilija on myös laulaja ja tehnyt ääninäyttelijän hommia mm. Rottatouille ja Muumilaakso -elokuvissa.


Uotisen verbalistiikka ja näkemyksellisyys on tehnyt vaikutuksen monissa tv-suosikkiohjelmissa. Tälläkin kaudella Uotinen on tuomaroimassa Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmaa varmalla ja tyylikkäällä läsnäolollaan.


Tänä syksynä Uotinen nähdään myös mallina. Hän on yksi malleista Makia Clothingin lanseeraamassa The Helsinki Pleasure City -mallistossa, jossa kunnioitetaan Tom of Finlandia.


Julkisuudessa Uotinen nähdään usein tyylikkäästi puvussa ja lierihatussa. Nyt meno on rentoa. Uotinen nähdään kuvissa mm. college-paidassa ja pipossa. Grafiikkana on ikonisia Tom of Finland -miestyyppejä. Kuvat ovat näyttäviä mustavalkokuvia ja Uotinen on todellakin sinut kameran kanssa.


Makia Clothing on jakanut Instagram-tilillään mustavalkokuvia, joissa Jorma Uotinen on pukeutunut Tom of Finland -vaatteisiin. Kuvat lainattu Makian Instagram-tililtä. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Touko Laaksonen (1920-1991) on maailmalla ja Suomessa Tom of Finland, taiteilija, uranuurtaja ja homokulttuurin megatähti. Hän on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia suomalaisia kuvataiteilijoita.


Tom of Finlandin piirroshahmot nahkaan pukeutuneista miehistä, moottoripyöräilijöistä, merimiehistä ja tukkijätkistä edustivat maksuliinista mieskuvaa homokulttuurissa.


Lue myös: Jorma Uotinen rehellisenä vakavasta sairaskohtauksestaan: "Olen kiitollinen siitä, että…"


Lue myös: Uuh! Jorma Uotinen jakoi kuvan ex-naisystävästään - Tämä kaunotar hurmaa: "Sensuelli" "Ei huono..."


Lue myös: Professori Jorma Uotinen paljastaa totuuden TTK-pisteytyksestä: “On aina keskustelu, että...”


Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 3.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla nauhoitetulla esittelyjaksolla.

Suorat lähetykset su 10.9. klo 19.30.


Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen maanantaisin ja perjantaisin.


Katso tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»