Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Elokuvat

Sex and the City - Sinkkuelämää tv:ssä! Kuka on suosikkisi: Carrie, Samantha, Miranda vai Charlotte?

Klassikkoleffa tarjoaa säihkettä, glamouria sekä ystävysten iloja & suruja Manhattanilla.

9.8.2021 klo 6:00

Sex and the City - Sinkkuelämää
Kiho on Carrien suuri rakkaus, mutta yhteisen sävelen löytäminen ei ole aina helppoa. Kuva: LivSex and the City: Sinkkuelämää -elokuva on harmitonta ajanvietettä, vaikka mukana on nelikymppisiksi ehtineiden naisten kipuiluja - ikääntymistä, sen oikean etsimistä, työ-koti-lapset -triangelia...


Leffasta ei puutu säihkettä ja glamouria. Monet luksusbrändit vilahtavat kuvissa, kuten Manolo Blahnik, Louis Vuitton, Chanel, Dior, Ferragamo…. Ehkä voisi sanoa, että leffa tarjoaa satavarmasti tyylivinkkejä, ehkä myös parisuhdevinkkejä. Se on myös kertomus ikuisesta ystävyydestä.


Sex and the City - Sinkkuelämää

Ystävykset Charlotte, Carrie, Samantha ja Miranda jakavat ilot ja surut New Yorkissa Sinkkuelämää-elokuvassa. Kuva: Liv


Carrie (Sarah Jessica Parker) pelkää oman tilan menettämistä ja liiallista sitoutumista. Ikiaikainen rakkauskertomus Carrien ja Kihon (Chris Noth) välillä jatkuu - myötä- ja vastamäessä. Carrie tarvitsee omaa tilaa ja pelkää menettävänsä sen, kun Kiho ehdottaa yhdessä asumista upeassa kattohuoneistossa - jonka Kiho ostaisi.


Mirandalla (Cynthia Nixon) on lapsi ja mies - tosin miehen kanssa ei mene kovinkaan lujaa. Moni pienen lapsen äiti pystyy samastumaan Mirandaan hänen kamppailussaan työn, pienen lapsen, miehen ja oman sosiaalisen elämän ristitulessa.


Sex and the City - Sinkkuelämää

Ystävysten kesken pohditaan elämän koukeroita. Kuva: Liv


Samantha (Kim Cattrall) tempoilee kahden miehen ristitulessa. Aiemmin tilanne oli mitä useampi, sen parempi, mutta nyt Samanthalla on sydän pelissä.


Charlotte (Kristin Davis) on naimisissa ja odottaa vauvaa. Päällisin puolin kaikki on hyvin - tosin Charlotte on tuttuun tyyliinsä huolissaan aina jostakin. Tällä kertaa kovasti pohdintaa aiheuttaa, onko vauvalla kaikki hyvin.


Terävä, mukaansatempaava tarina kohosi Suomessa ensi-iltavuotensa 3. katsotuimmaksi elokuvaksi.


Yhdysvallat 2008 (139').


Katso ohjelmatiedot Telsu.fi


Lähde: IMDb

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat