Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Professori Jorma Uotinen paljastaa totuuden TTK-pisteytyksestä: “On aina keskustelu, että...”

Jorma Uotinen on tuomaroinut Tanssii Tähtien Kanssa -kisaa aivan alusta asti.

8.10.2022 klo 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Jorma Uotinen on monen alan mies. Hän on mm. professori, koreografi, TTK-tuomari ja laulaja. Kuva: Suomi24 Viihde


Jorma Uotinen on TTK-tuomariston todellinen konkari. Hän on nähnyt kaikki tanssit, mitä kisassa on tanssittu aikojen alusta asti. Millä mielellä lähdit tähän kauteen?

-Lähden tähän innolla ja mielelläni, tämä ei ole raskas tehtävä, se vaatii meiltä tuomareilta sen sunnuntain. Me tulemme sunnuntai-iltapäivällä ja se on tosi ihanaa. Niin kauan kuin kelpaan mukaan, olen mukana.


Tuntuu, että sinulla on aina uutta annettavaa ja olet aina mielenkiintoinen persoona.

-Kiitos! Voihan sitä välillä toistella samoja asioita ja tulee sanoneeksi jotain samaa. Joskus lausahdukset olen ihan tarkoituksella jättänyt pois. Niitä kuuli kaduilla ja kuulee edelleen.


Jorma Uotinen toteutti Pariisin taivaan alla -konsertin yhdessä pianisti Jari Hakkaraisen kanssa kesällä Hotelli Punkaharjulla. Tämä kuva kesältä Uotisen Instagramista.TTK:ssa on kolme tuomaria: Jorma Uotinen, Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen. Miten teillä menee yhdessä, päätättekö yhdessä pisteytyksen?

-Meillä on hyvä kemia keskenämme. Jokaisella on selkeästi omat näkemykset ja mielipiteet ja pidämme niistä vahvasti kiinni. Kenraalin jälkeen meillä on aina keskustelu, että tiedämme suurin piirtein, miten tanssijat asettuvat järjestyksessä. Toki voi olla persoonallisia eroja.


Kuka vastaa teknisen suorituksen osaamisesta?

-Jukalla ja Helenalla on vankka ammatillinen näkemys juuri näistä lajeista ja he tuntevat tarkkaan esim. askelluksen. En tunne niin tarkasti tekniikkaa, joten he puhuvat teknisestä osaamisesta.


Tanssii Tähtien Kanssa

Totutussa TTK-järjestyksessä vasemmalta oikealle Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Kuva: Suomi24 Viihde


Uotinen antaa tuomarikollegoistaan varsin positiivista palautetta:

-Helena on valovoimainen persoona kahden äijän välissä. Hänellä on upeat kasvot, jotka tulevat hyvin ruudun läpi ja hän puhuu aina suoraan, on hyvin auki siinä tilanteessa.

-Jukka osaa jännittävästi näpäyttääkin, mutta kuitenkin aina hyvällä sydämellä ja rakkaudella. Kenelläkään ei ole tarkoitus painaa ketään, täytyy olla kannustava ja innostunut ja olla iloinen jokaisesta onnistumisen hetkestä.


Lue myös: Jorma Uotinen pyrki, muttei päässyt teatterikouluun: "Olin yhden päivän masentunut ja..."


Lue myös: Jorma Uotinen yllättää: Tuo ex-naisystävänsä finaaliin - Mikä pari voittaa Tanssii Tähtien Kanssa?


Tanssii Tähtien Kanssa MTV:llä su klo 19.30 ja MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi
Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»