Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tätä kaikkea on syksyn Tanssii Tähtien Kanssa - Suosikkiohjelma palaa näillä eväillä tv:seen!

Tanssii Tähtien Kanssa saapuu jälleen sunnuntai-iltojen iloksi.

12.8.2023 klo 9:30

Tanssii Tähtien Kanssa

TTK-tähtioppilaat, opettajat sekä juontajat Vappu Pimiä ja Ernest Lawson ryhmäkuvassa. Kuva: Suomi24 Viihde


Tanssii Tähtien Kanssa palaa valaisemaan suomalaisten syysiltoja. Tällä kaudella mukana on aikamoinen kattaus suomalaisia julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Mikä parasta, heistä lähes jokainen on ns. koko kansan tuttu. Voi sanoa, että tänä syksynä parketilla nähdään oikein superparit.


Tällä kaudella tanssiparketilla pyörähtää liuta uusia tähtioppilaita. Opettajina nähdään sekä vanhoja tuttuja että uusia tuttavuuksia. Mukana syksyn 2023 TTK:ssa ovat kansanedustaja Maria Guzenina opettajana Sami Helenius, toimittaja Jussi Heikelä opettajana Claudia Ketonen ja Diili-voittaja, yrittäjä Sointu Borg opettajana Henri Tanner. Mukana ovat myös ex-koripalloilija Shawn Huff opettajana Saana Akiola, Supernanny Pia Penttala opettajana Marko Keränen ja näyttelijä Jarkko Niemi opettajana Kia Lehmuskoski.


Tanssii Tähtien Kanssa

Sointu Borg on yrittäjä ja somevaikuttaja, joka pyörittää tapahtumayritystä ja tekee luentokeikkoja. Hän on kirjoittanut kirjan Röyhkeästi rohkea. Kuva: Suomi24 Viihde


Tanssin pyörteissä nähdään tv:ssä myös somevaikuttaja-ammattiurheilija Pernilla Böckerman opettajana Anssi Heikkilä, näyttelijä Mikko Penttilä opettajana Kerttu Nieminen, lumilautailija Matti Suur-Hamari opettajana Katri Mäkinen, kilpa-ajaja Emma Kimiläinen opettajana Matti Puro sekä artisti Yeboyah opettajana Valtteri Palin.


Kauden alussa katsojat pääsevät nauttimaan kahdesta erikoispitkästä suorasta lähetyksestä. Nämä lähetykset kestävät hurjat 2,5 tuntia. Myöhemmin ohjelmassa on mukana jo klassikoksi muodostunut parinvaihtoviikko, joka pistää sekaisin parit ja hyvällä tavalla myös tanssiarjen ja -askeleet. Myös Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -jakso nähdään tänäkin syksynä.


Tanssii Tähtien Kanssa

Jorma Uotinen on itseoikeutettu TTK-tuomari ja gentleman. Kuva: Suomi24 Viihde


Tuomaritriossa jatkavat suomalaisen tanssitaiteen ja kilpatanssin legendat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg sekä Jorma Uotinen. Juontokaksikkona toimivat Vappu Pimiä ja Ernest Lawson.


Musiikista vastaa tuttuun tapaan Sami Pitkämön orkesteri solisteinaan Antti Koivula ja Johanna Försti.


Tanssikupla-ohjelmassa seurataan tähtiparien vimmattua ja vähän viheliästäkin viikkoarkea, josta ei treenitunteja, rakkolaastareita tai huonoja vitsejä puutu. Rinnalla seistään silloinkin, kun lentelevien ärräpäiden lisäksi myös lattarikengät saattavat lentää nurkkaan.


Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 3.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 10.9. klo 19.30 alkaen.


Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen maanantaisin ja perjantaisin.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»