Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussi-Kallen Niina avoimena - Näin vakava sairaus vaikuttaa lapsihaaveisiin: "Meidän kohdalla..."

Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Niina sairastaa parantumatonta sydänsairautta.

23.2.2024 klo 10:45

Maajussi-Kalle

Kalle ja Niina kohtasivat ja rakastuivat Maajussille morsian tosi-tv-sarjassa v. 2021. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelma on suomalaisten suosikki. Yksi varmasti seuratuimmista rakkaustarinoista on sastamalaisen maajussi-Kallen ja Niinan.


Sukutilaa pyörittävä, diplomi-insinööri Kalle ja tuolloin musiikkikasvattajan opintoja yliopistossa tehnyt Niina tapasivat, tutustuivat ja rakastuivat. He menivät naimisiin kesällä 2023. Yhteinen sukunimi otettiin käyttöön ja nykyisin he ovat Kalle Linkki ja Niina Wunsch Linkki.


Niina kertoi jo Maajussille morsian -ohjelmassa sairastavansa sydämen harvinaista perinnöllistä rytmihäiriösairautta CPVT:tä. Hän sai ensimmäisen sydämentahdistimen 18-vuotiaana.


Sydänlasten viikkoa vietettiin 7.-14.2. ja pariskunta kertoi mietteitä ja vastasi kysymyksiin sairaudesta Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Instagramissa.


Maajussi-Kalle

Niinan ja Kallen romanttinen hetki Maajussille morsian -kuvauksissa. Kuva: MTV3


Moni tv-katsoja on voinut miettiä, miten vakava sydänsairaus vaikuttaa lapsihaaveisiin. Vaikuttaako sydänsairaus mahdolliseen raskauteen tai synnytykseen? Niina vastaa kysymykseen näin:

-Meidän kohdalla perheen perustamiseen ei vaikuta, mutta jokaisella sydänsairaalla tai rakenteellisesti sydänvikaisella on ihan oma tilanne ja pitää keskustella lääkärin kanssa. Mutta meidän kohdalla ei vaikuta. Tietenkin pitää vähän tarkemmin seurata niinkuin nytkin, tämä on ihan normaalia, että käy kontrolleissa, hyväntuulinen Niina kertoo Instagramissa.


Kalle ja Niina vastaavat sydänsairautta koskeviin kysymyksiin ja Kalle valottaa elämää puolison näkökulmasta. Video lainattu Sydänlapset ja -aikuiset ry Instagram-tililtä:Lue lisää: Maajussi-Kallen Niina tyrmäävän upeana hääpuvussa - Tämä prinsessaunelma kerää katseet!


Lue lisää: Oi! Maajussi-Kallen Niina-rakas paljastaa ekan yhteisen yön jälkeisestä aamusta: "Ihan kuin..."


Lue lisää: Voi ei! Maajussi-Kallen Niina paljastaa - Sai ikäviä sydänoireita paukkupakkasilla: "Liika oli…"


Maajussille morsian -esittelyjakso MTV Katsomossa.

Maajussille morsian -sarjan uusi kausi ja Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sarjan toinen tuotantokausi MTV:llä syksyllä 2024.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»