Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Onnea! Anna Airola voitti Kultaisen Venlan - Puhkesi hysteeriseen itkuun ilosta: "Mä olen..."

Anna Airola voitti Kultainen Venla -patsaan Aikuiset-sarjasta.

20.1.2023 klo 22:14

Aikuiset

Oona (Anna Airola) Kuva: Hayley Le, Yellow Film & TV/YleAnna Airola voitti Kultaisen Venla -tunnustuksen Vuoden pääosanäyttelijä -kategoriassa Aikuiset-sarjasta (3. kausi). Airola oli ilosta ymmyrkäisenä. Hän asteli hakemaan palkinnon ja aloitti puheensa.


-Kiitos todella paljon, olen tosi otettu. Mulla on sama patsas kuin Helena Petäjistöllä, ehkä tästä pitäisi ottaa joku pala pois. Helena Petäjistö oli mun eka tv-idoli.


TV-kasvo, toimittaja ja tietokirjailija Helena Petäistö voitti Elämäntyö Kultaisen Venlan.Airola purskahti itkuun ja sai sanottua:

-Näytteleminen on todella omituista ja mä rakastan sitä. Se on niin kivaa. Mä olen näytellyt tässä sarjassa kaiken, en tiedä, mitä mulla on enää jäljellä.


Hän lopetti puheensa kiitoksiin.


Aikuiset

Kuvassa Oona (Anna Airola), Arttu (Elias Salonen). Kuva: Hayley Le, Yellow Film & TV/Yle


Aikuiset on komedia parikymppisten elämästä. Oona (Anna Airola) ja hänen bestiksensä Arttu (Elias Salonen) yrittävät löytää oman paikkansa menestyspaineiden, on-off-ihmissuhteiden ja post-pandemian keskellä. Kriiseilyn lisäksi bailataan aamuun asti, pussaillaan ja vietetään Kallion parasta hot girl summeria.


Lämpimästi onnea, Anna Airola!


Katso tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat