Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Kasari

Remember my name - Fame!

KASARI: Viikon odotus palkittiin sunnuntaisin, kun nykkiläiset nuoret kirmasivat tv-ruutuun.

30.11.2018 klo 8:06

Kasari

Meno meni välillä villiksi, kun oppilaat intoutuivat tanssimaan, laulamaan ja bilettämään kesken koulupäivän. Kuva: AOP.


Ihan tavallinen sunnuntai 16.1.1983 muuttui hyppäykseksi aivan toisenlaiseen maailmaan, jossa tanssi, laulu ja esiintyminen olivat tärkeintä maailmassa. Tv-sarja kuvasi sekalaisen ja lahjakkaan opiskelijajoukon elämää newyorkilaisessa taidekoulussa.


Kasari

Fame raotti esiintyviksi taiteilijoiksi haluavien nuorten maailmaa, jossa unelmat voivat toteutua, mutta mukaan mahtuu myös karvaita pettymyksiä. Kuva: AOP.


Yksi halusi tanssijaksi, toinen muusikoksi, kolmas laulajaksi, neljäs näyttelijäksi, viides ballerinaksi - Famessa jokaisella nuorella oli tavoitteena päästä tähtiin. Sarjan tunnari tiivisti tahtotilan: Fame! I´m gonna live forever, I´m gonna learn how to fly!


Nuoret toteuttivat omaa intohimoaan taidekoulussa tiukkojen opettajien opissa. Vaikka elämä oli täynnä ankaraa harjoittelua ja kisaamista paikasta parrasvaloissa, siihen mahtui myös orastavia rakkaussuhteita ja normaalia teinidraamaa.


Tähtinä meitä viihdyttivät mm. Leroy Johnson (Gene Anthony Ray) - pahapoika, joka rakasti tanssimista. Coco (Erica Gimpel) laululintunen. Julie Miller (Lori Singer) kunnianhimoinen sellisti. Bruno Martelli (Lee Curreri) muusikon alku ja säveltäjä.


Kasari

Leroy Johnson (Gene Anthony Ray) oli tanssijana luonnonlahjakkuus, joka ei välittänyt koulunkäynnistä, eikä liioista säännöistä. Kuva: AOP.


Televisiosarja palkittiin mm. Emma ja Golden Globe -palkinnoilla.


Lähde: IMDb

Suomi24 Viihde

Asiasanat: KasariFame
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»