Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussi-Kalle avoimena - Reagoi näin Niina-rakkaan vakavaan sairauteen: "Totta kai se..."

Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Niina sairastaa parantumatonta sydänsairautta.

16.2.2024 klo 14:15

Maajussi-Kalle

Kalle ja Niina kohtasivat tosi-tv-sarjassa v. 2021. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelman uudet maajussit on esitelty ja rakkauden verkot on laskettu vesille. Suosikkisarjassa on seurattu ikimuistoisia rakkaustarinoita ja yksi niistä on maajussi-Kallen ja Niinan.


Sympaattinen pari tapasi, tutustui ja rakastui. He menivät naimisiin kesällä 2023. Yhteinen sukunimi otettiin käyttöön ja nykyisin he ovat Kalle Linkki ja Niina Wunsch Linkki.


Niina on kertonut sairastavansa sydämen harvinaista perinnöllistä rytmihäiriösairautta CPVT:tä. Hän sai ensimmäisen sydämentahdistimen jo 18-vuotiaana.


Sydänlasten viikkoa vietettiin 7.-14.2. Niina ja Kalle ovat kertoneet viikon kunniaksi mietteitään sairaudesta Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Instagramissa.


Maajussi-Kalle

Niina ja Kalle viettivät romanttista hetkeä Maajussille morsian -kuvauksissa. Kuva: MTV3


Jo Maajussille morsian -ohjelmassa Niina kertoi omasta sydänsairaudestaan. Nyt Kalle kertoo omista mietteitään Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Instassa Niinan haastattelussa:

-Kun sut tapasi ensimmäisen kerran Maajussille morsian -kuvauksissa ja tuli tämä sydänsairaus puheeksi, niin totta kai se alkuun mietitytti. Mutta mitä paremmin suhun tutustui, ja näki, miten paljon elämää sä olit ja hauska ja elämäniloinen, Kalle pohtii.


Sastamalainen maajussi-Kalle jatkaa:

-Se sairaus asettaa tiettyjä rajoitteita, mutta sä et antanut sen rajoittaa sun elämää. Se rauhoitti omaa ajattelua, kun sä olit käsitellyt sen asian valtavan hyvin. Se oli itselle helppo olla sitä liikaa ajattelematta.


Kuvauskohde saa mojovan suukon päätteeksi, joka taltioituu videolle.


Katso tästä aiheeseen liittyvä video, lainattu Sydänlapset ja -aikuiset ry Instagram-tililtä:Lue lisää: Oi! Maajussi-Kallen Niina-rakas paljastaa ekan yhteisen yön jälkeisestä aamusta: "Ihan kuin..."


Lue lisää: Wau! Maajussi-Kalle ja Niina remppaavat maalaistaloa - Katso upea muodonmuutos: "Aivan ihanan..."


Lue lisää: Maajussille morsian: Uudet maajussit kaipaavat morsion lisäksi erityisesti tätä -Vain yhdellä on jo!


Maajussille morsian -esittelyjakso MTV Katsomossa.

Maajussille morsian -sarjan uusi kausi ja Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sarjan toinen tuotantokausi MTV:llä syksyllä 2024.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»