Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussille morsian: Uudet maajussit kaipaavat morsion lisäksi erityisesti tätä -Vain yhdellä on jo!

Maajussille morsian on yksi tv:n suosikkisarjoista ja se on pystynyt tarjoamaan katsojille aitoja rakkaustarinoita.

15.2.2024 klo 14:18

Maajussille morsian

Maajussille morsian -ohjelman maajussit v. 2024. Maajusseja on Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja Savoon. Kuva: MTV3, kollaasi photocollage


Maajussille morsiamen uudella kaudella kupletin juoni on tuttu, mutta äärettömän tärkeä: maajussit etsivät vierelleen kumppania. Toiveissa on löytää se loppuelämän rakkaus.


Tänä vuonna kahdeksan maajussia Pekka, Sami, Milla, Jenni, Samuli, Harri, Teemu ja Atso odottavat kirjeitä kiinnostuneilta naisilta ja miehiltä - ja ehkä tiedossa on isoja rakkaustarinoita.


Esittelyjakson perusteella mukana on monenlaisia maajusseja, mutta he jakavat myös yhteisiä piirteitä. Usea maajussi mainitsi haluavansa tulevalta kumppanilta maaseudun elämän ymmärrystä. Maajusseilla arki on usein pitkälle työorientoitunutta. Maajussin kumppanilta vaaditaankin kiinnostusta tilan toimintaan ja ymmärrystä maaseudun elämänmenosta.


Maajussille morsian

Teemu pitää Kurikassa isoa maitotilaa ja hänellä on kolme teini-ikäistä poikaa. Kuva: MTV3


Myös jatkuvuus on monelle tärkeää. Lähes jokainen maajussi haluaisi perustaa oman perheen ja saada jälkikasvua - joko omia tai tulevan puolison mukana tulevia lapsia. Tämä yksi, tärkeä asia puuttuu kauden maajusseilta. Ohjelmassa vain yhdellä maajussilla on omia lapsia - tai ainakaan jälkikasvusta ei esittelyjaksossa mainittu. Kurikassa isoa maitotilaa pitävällä Teemulla on kolme teini-ikäistä poikaa.


Ohjelmaan mukaan lähteneet maajussit etsivät rakkautta, mutta muuten he ovat erilaisia mm. asuinpaikaltaan, iältään, harrastuksiltaan ja luonteiltaan - ja niin ovat myös maatilat. Morsiamia ja sulhoja etsitään monenlaisille maatiloille.


Maajussille morsian

Kannuksessa asuva 21-vuotias Jenni olisi jo valmis äidiksi. Kuva: MTV3


Moni saattaa ajatella maatilaelämän hyvin romanttisesti: punainen tupa, viljapelloilla heinä heilimöi ja lehmät ammuvat laitumella. Tänä päivänä maatiloilta ja tuotannoilta vaaditaan usein kokoa pärjätäkseen - tai sitten maajussi tekee toista työtä tilan ulkopuolella.


Ohjelmassa mukana on tiloja, joissa tuotetaan perinteisesti maitoa, lihaa tai viljaa. Mutta mukaan mahtuu myös uudempia ansaintalogiikoista, sillä joukosta löytyy mm. ravihevostalli ja tapahtumatuotantoa.


Tutustu tästä uuden kauden maajusseihin:

JES! Ilouutinen Maajussille morsian -katsojille tiedossa syksyllä - Tätä kelpaa odottaa!


Lue myös: Seiska: Mitä kuuluu? Maajussi-Oskari sai vain 1 kirjeen - Yllätyskäänne rakkaudessa: "Minulla..."


Lue myös: MTV: Miten menee nyt? Maajussi Tarja avautuu rakkausasioista: "Ettei tarvitsisi kuolinvuoteella..."


Lue myös: MTV: Rakkauden tiet ovat ihmeelliset! Maajussi-Samin Elina yllätyspaljastaa: "Mä oon asunut..."


Maajussille morsian -esittelyjakso MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Maajussille morsian -sarjan uusi kausi ja Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sarjan toinen tuotantokausi MTV:llä syksyllä 2024.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»