Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Kasari

Charlien enkelit viihdytti ja kiihdytti kotisohvilla - Katso klassikko-sarjan alkuperäinen intro!

KASARI: Nuoret naiset sanoivat ei lappuliisan hommille - heistä tuli yksityisetsivät vailla vertaa.

8.2.2019 klo 6:01

Charlien enkelit

Charlien enkelit suosio ylitti kaikki odotukset Yhdysvalloissa. Se oli ABC:lle amerikkalaisittain sanottuna smash hit. Kuva: AOP.


Kelly (Jaclyn Smith), Jill (Farrah Fawcett-Majors) ja Sabrina (Kate Jackson) olivat aidot ja alkuperäiset Charlien enkelit (1976-81). Poliisiopistosta valmistuttuaan naiset saivat töitä mm. lappuliisana ja puhtaaksikirjoittajana, mutta nämä virat eivät naisille riittäneet. Heistä tuli Charlien enkelit - yksityisetsivät vailla vertaa.


Charlien enkelit ovat paitsi hurmaavia kaunottaria, myös kekseliäitä naisia, jotka selvittivät rikoksia mystisen miljönääri-Charlien (John Forsythe) etsivätoimistossa. Charlieta ei sarjassa näkynyt, vaan etsivät saivat toimeksiantonsa sen aikaisesti modernisti radiopuhelimen välityksellä. Enkeleiden apuna toimi lutuinen John Bosley (David Doyle).


Charlien enkelit
Kolmikossa yhdistyi äly, nokkeluus ja kauneus. Kuva: AOP.

Enkelit tekivät kasarilla lähtemättömän vaikutuksen nuoriin tyttöihin ja heidän tyyliään kopioitiin kotikonstein. Jill oli sporttinen, all american girl, jonka hiustyyliä imitoitiin kotona Carmen-lämpörullilla. Kelly oli suloinen, muotia seuraava klassinen kaunotar. Sabrina oli koko joukon terävin ja selvisi täpäristä tilanteista nokkeluudellaan.


Charlien enkeleiden alkuperäinen intro:


80-luvulla tv-sarjaa ei voinut katsoa uusintana tai YouTubesta, joten sarjan intron pärähtäessä soimaan, oltiin jo tiukasti tv:n ääressä. Ja sitten vain nautittiin menosta ja meiningistä - aidossa kasarihengessä olkatoppauksissa ja permanenttikiharoissa.


Charlien enkelit oli tuottaja Aaron Spellingin taidonnäyte. Spelling tuotti myös muita menestyssarjoja, kuten Hart to Hart, Lemmenlaiva, Beverly Hills 90210 ja Dynastia.


Lähde: IMBd


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»