Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Voi ei! Maajussi-Kallen Niina paljastaa - Sai ikäviä sydänoireita paukkupakkasilla: "Liika oli…"

Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Niina sairastaa parantumatonta sydänsairautta.

10.1.2024 klo 10:40

Maajussi-Kalle

Maajussi-Kalle ja Niina tutustuivat ja rakastuivat Maajussille morsian -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelmassa on nähty legendaarisia rakkaustarinoita. Yksi niistä on maajussi-Kallen ja Niinan. Nuorten aikuisten välillä tuntui olevan kemiaa jo heti ensikohtaamisella. Rakkaus syttyi ja pariskunta meni naimisiin kesällä 2023. He asuvat yhdessä Sastamalassa.


Jo ohjelmassa kävi ilmi, että Niina sairastaa parantumatonta ja harvinaista sydänsairautta, CPVT:tä. Hän sai ensimmäisen sydämentahdistimen jo 18-vuotiaana.


Nyt Niina Wunch Linkki on kertonut Instagram-tilillään vuoden vaihteestaan sekä Suomen paukkupakkasten tuomista haasteista omalle terveydelleen ja kodin kunnolle.


Niina ja Kalle viettivät vuoden vaihtumista Niina perheen luona. Kylmä ilman tuotti Niinalle omat haasteensa, hän avaa asiaa somessa näin:

-Pakkanen oli koko viikon tosi kova ja pureva, ja sen vuoksi ulkoiltiin aika varovaisesti. Vaikka pakkasiin on tottunut, niin sydänsairaus kyllä huomautteli, kun liika oli liikaa. Oli mukavaa myös vain olla möllötellä, kuunnella leivinuunin rätinää ja nauttia hempeistä maisemista auton kyydissä. Ja huh huh, oli kyllä niin henkeäsalpaavan kaunista joka puolella, etten tiedä tuliko rytmihäiriöitä enemmän siitä vai pakkasesta, Niina kirjoittaa.


Juttu jatkuu kuvan jälkeen ->


Niina ja Kalle pakkaskuvissa, katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta. Kuvat lainattu Niina Wunsch Linkin Instagram-tililtä:Sydämen rytmihäiriöiden lisäksi pakkanen vaati veronsa myös kotona Sastamalassa:

-Tultiin eilen illalla takaisin kotiin ja harmittavasti vesiputki oli jäätynyt, eikä mistään tullut vettä. Ei ehditty onneksi purkaa matkalaukkuja, ja heitettiinkin laukut takaisin autoon ja hurautettiin @virrintila lle! Onneksi Virrillä ei ollut vuokralaisia tai muutakaan häppeninkiä, joten siellä me sitten vielä hetki jatkettiin lomailua saunoen ja rentoutuen.


Maajussin vaimo kertoo somessa, että putki saatiin sulatettua ja vesi kulkee taas. Lopuksi hän kirjoittaa hyväntuulisesti sydän-emojin kera:

- Ai että, arki jatkukoon ja sen lisäksi ensimmäinen yö pitkästä aikaa omassa sängyssä. Ihanaa!


Lue myös: Oi! Maajussi-Kallen Niina-rakas paljastaa ekan yhteisen yön jälkeisestä aamusta: "Ihan kuin..."


Lue myös: Maajussi-Kallen Niina hurmaa uudessa hiustyylissä - Tämä kaunotar saa päät kääntymään!


Lue myös: Wau! Maajussi-Kalle ja Niina remppaavat maalaistaloa - Katso upea muodonmuutos: "Aivan ihanan..."


Maajussille morsian MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»