Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi Suomi: Iso konflikti puhkeaa - Veeti Kallio lataa pöytään viisaat sanat: "Jos ei ole..."

Varo juonipaljastuksia!

24.4.2024 klo 8:40

Farmi Suomi

Veeti Kallio on yrittäjä. Hän on tunnettu pitkästä urastaan laulajana ja repertuaariin kuuluu mm. Veeti and the Velvets - ja Veeti and the Elastic Family -bändit. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmi Suomi -realityssä väki vähenee ja kisa kovenee. Maaseudun rauhassa koetaan voimakkaita tunteita, iloja ja pettymyksiä. Yksi kisaajista voittaa 30 000 euroa.


Varo juonipaljastuksia tästä eteenpäin.


Veeti Kallio on noussut leirillä esiin kädentaidoistaan: hän osaa erilaiset maatilan työt, on vahva ja osaava. Siviilissä Kallio on tehnyt monenlaista työtä, hänellä on pitkä ura laulajana eri bändeissä. Hierojankin töitä tehnyt mies pyörittää tätä nykyä majoituspalvelua ja kesäkahvilaa puolisonsa kanssa.


Farmi Suomi

Veeti Kallio on tehnyt Farmilla ahkerasti töitä ja ottanut mittaa itsestään mm. kaksintaistelussa Daniel Lehtosen kanssa. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmi Suomi -jaksossa nähdään iso konflikti Linnea Vihosen ja Miina Äkkijyrkän välillä. Asiaa puidaan läpi pienemmissä porukoissa ja myös yhdessä. Lopulta yön yli nukkumisen jälkeen Linnea Vihonen pyytää Miina Äkkijyrkältä anteeksi.


Lue lisää: Farmi Suomi: Miina Äkkijyrkkä saa täyslaidallisen ryöpytystä - Romahtaa täysin: "Julkisesti häpäisi"


Melko hiljaisena tv:ssä nähty Veeti Kallio avaa sanaisen arkkunsa, kun joukko on koolla ja tunnelma on jännittynyt.

-Semmostahan se elämä kotonakin on. Tulee konflikteja ja sitten pyydetään anteeksi. Ei tässä sillai olla kaukana perhe-elämästä. Monta kertaa käynyt niin, että sellaisesta kenestä ei tykkää, ei tule edes suututtua.


Kameroille Veeti Kallio jatkaa:

-Kyllä tällaista sattuu ja anteeksipyyntö on kova juttu. Tässä on niinkuin tultu niin läheisiksi, että uskalletaan sanoa ne kipeätkin asiat, vähän niinkuin kotonakin. Ei tämä sen kummempaa ole. Pyydetään anteeksi ja elämä jatkuu. Kyllä sitä välillä itse kullekin sattuu virheitä. Se on ihan hyvin todettu, että jos ei ole tehnyt virheitä, niin ei ole tehnyt paljon muutakaan, Kallio pohtii.


Farmi Suomi
Vasikkaveistoksistaan tunnettu ja kansainvälisesti mainetta niittänyt kuvanveistäjä Äkkijyrkkä pitää pientilaa karjoineen Kanta-Hämeessä. Kuva Mojo Erämetsä, Nelonen


Lue myös: Tätä et nähnyt TV:ssä: Sofia Zida paljastaa Farmi-kuvauksista: "Kun mä tulin tänne, luulin, että..."


Lue myös: Farmi Suomi: Sami Jauhojärvi hermostuu Miina Äkkijyrkkään - Tilanne kärjistyy: "Kädet pois, Miina!"


Lue myös: Totuus Farmi-kisaajien väleistä! Daniel Lehtonen Bile-Dani tekee paljastuksen: "Ei se mennyt.."


Farmi Suomi torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»