Reseptit
Gluteeniton pizzapohja
Gluteeniton pizzapohja sopii gluteenia ja maitotuotteita karttaville. Taikina on siitä metka, että sen voi tehdä jo edellisenä päivänä.

2 h 30 min1 iso pizza tai 2 pientä
Ainekset
- ½ psskuivahiivaa
- ½ tlsuolaa
- 2 dllämmintä vettä
- 5 dlgluteenitonta jauhoseosta
- ½ dlöljyä
Valmistus
- Sekoita kulhossa kuivahiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon jauhot. Lopuksi sekoita taikinaan öljy. Laita liina kulhon päälle ja nostata jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Säilyy hyvin myös yön yli seuraavaan päivään.
- Painele pizzapohja ohueksi käsin leivinpaperin päällä. Levitä päälle haluamasi täytteet.
- Paista 250 asteisessa uunissa 8-10 min.
Katso myös





