Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Reseptit

Gluteeniton pizzapohja

Gluteeniton pizzapohja sopii gluteenia ja maitotuotteita karttaville. Taikina on siitä metka, että sen voi tehdä jo edellisenä päivänä.

Gluteeniton pizzapohja
2 h 30 min1 iso pizza tai 2 pientä

Ainekset

  • ½ psskuivahiivaa
  • ½ tlsuolaa
  • 2 dllämmintä vettä
  • 5 dlgluteenitonta jauhoseosta
  • ½ dlöljyä

Valmistus

  • Sekoita kulhossa kuivahiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon jauhot. Lopuksi sekoita taikinaan öljy. Laita liina kulhon päälle ja nostata jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Säilyy hyvin myös yön yli seuraavaan päivään.
  • Painele pizzapohja ohueksi käsin leivinpaperin päällä. Levitä päälle haluamasi täytteet.
  • Paista 250 asteisessa uunissa 8-10 min.
Katso myös
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat