Reseptit
Pulled pork
Pulled pork on liharuokien ykkösketjua. Nauti toastin, hampurilaisten tai salaatin kaverina.

17 hUunivuoka
Ainekset
- 800 gkassleria
- 2valkosipulin kynttä
- 1 tlmustapippuria
- 2 tlsuolaa
- ½ tlkuivattua chiliä
- 1 tlpaprikajauhetta
- 2 dlbarbeque-kastiketta
- muovinen talouspussi
Valmistus
- Laita kassler-liha muoviseen talouspussiin. Kuori valkosipulin kynsi ja murskaa se. Mittaa pussiin mausteet ja 1 dl barbequekastiketta. Sulje pussi ja pyörittele sitä niin, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan. Pistä jääkaappiin marinoitumaan yön yli.
- Ota liha seuraavana päivänä huoneenlämpöön 1 h ennen paistamista.
- Ota liha pois pussista ja laita se uunivuokaan. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa 30 min. Laske uunin lämpötila 125 asteeseen. Kääri liha folioon ja laita takaisin uuniin. Paista vielä n. 4 h.
- Nyhdä lihaa säikeiksi haarukalla. Nosta lihat uunivuokaan. Sekoita joukkoon folion sisällä oleva paistoneste ja loppu barbequekastike. Laita 225-asteiseen uuniin vartiksi, niin pinta rapeutuu ja karamellisoituu.
Katso myös





